Mobilní telefony a pevné telefonní linky patří do širokého sortimentu telekomunikačních zařízení, stejně jako přijímače analogového a digitálního signálu pro televize, rozhlasová zařízení, rádiové přijímače, faxy a v neposlední řadě také VoIP telefony.

Prodej, montáž, servis, oprava: -ozvučovací a rozhlasová technika (rozhlasové ústředny, mixážní pulty, zesilovače, reproduktory, regulátory hlasitosti, reproboxy, mikrofony, konektory) -satelitní technika -telefonní pobočkové ústředny ALPHATEL -regulace teplovodních otopných systémů -HF sady -autorádia, rádia -tuning.

Poskytovatel: -telekomunikačních služeb, -výrobce a dodavatel prostředků pro bezdrátové komunikace. Výroba, výstavba: -mikrovlnná pojítka microwapp® pro přenos audio/video a datových signálů v pásmech 10.3 GHz, 5.8 GHz a 24 GHz -televizní vysílače -kamerové systémy -ozvučovací systémy.

Montáž, servis: - slaboproudé systémy - zabezpečovací systémy - kamery - domácí telefony - datové rozvody

Prodej: - spotřební elektronika - telekomunikační zařízení - měřící přístroje.

Dodávky, servis a montáže: - slaboproudé rozvody - telekomunikační, požární a zabezpečovací zařízení. Montáže malých telefonních ústředen.

Montáž, servis, oprava, prodej: - zámky řadící páky MUL-T-LOCK a M-LOCK - autoalarmy, imobilizéry - centrální zamykání, elektrické stahování oken, autorádia s příslušenstvím - pískování skel, prověřování a registrace vozidel v mezinárodním systému OCIS - elektronické zabezpečení objektů s možností napojení na PCO - kamerové systémy - ...

Prodej, montáž a servis: - telekomunikační a zabezpečovací zařízení.

ETC-Electronics & telecommunications. Dodávka, montáž, instalace, oprava, servis: - telefonní ústředny (včetně rozvodů) - koncová zařízení (faxy, telefonní přístroje, telefony, modemy) - počítačové sítě, intranet, Internet - domácí komunikační systémy, domácí audio-video telefon (domofony) - elektronická vrata.

Vývoj a výroba elektronických zařízení: -řízení tepelných zářízení a domácí elektronika: -řízení tepelných zásobníků a teplovodních kotlů -teplotní čidla -ovládací systémy masážních van -zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu: -ELBC (identifikační zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu) -EVA ...

Elektromontáže: -zabezpečovací systémy -požární systémy -identifikační systémy -satelitní příjem -videotelefony, telefony -elektroinstalace, projekty -elektromontáže.

Prodej, servis a poradenství: -mobilní telefony -bezdrátové telefony, tel.záznamníky, faxy, příslušenství, ústředny -kožená pouzdra na mobil -adaptér do auta.

Prodej: - domovní videotelefony - bezpečností kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy - docházkové a přístupové systémy - ozvučovací techniku - síťové prvky a další.

Prodej, servis: - monitorovací systémy, - IT technologie, - komunikační systémy.

Prodej, servis: - výpočetní technika - osobní počítače, periferie, software - telekomunikační technika-mobilní telefony, příslušenství - internet - přístup, vybavení, WWW prezentace - servis výpočetní a kancelářské techniky.

Prodej: - výpočetní technika, telekomunikace.

Prodej, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - telekomunikační systémy. Pohostinství: Restaurace U Splavu Ohrada 2052 75501 Vsetín.

Činnost: - telekomunikační technika - zabezpečovací systémy - počítačové sítě - monitorovací a kamerové systémy - stavební dokončovací práce

Dodávka: -datové sítě. Výroba: -zařízení Modus.

PRODEJ, MONTÁŽ, SERVIS: - vysílačky - navigace GPS - autorádia - antény - centrální ovládání - couvací kamery - mobilní telefony, aktivace - Hands Free sady Opravy, seřízení: - jízdní kola.

Návrh, dodávky, implementace a servis telefonních, komunikačních systémů a datových přenosů, nových řešení a integrace se stávajícími systémy VoIP, na technologiích CISCO nebo AVAYA, komplexně řešený IS a Call Centrum. Služby v oblasti telekomunikací: -standardní telefonní systémy -GSM brány -výběr a připojení na alternativní operátory ...

Prodej a servis kancelářské i telekomunikační techniky. Nabídka montáží telefonních ústředen, počítačových sítí a zabezpečovacích systémů

Montáž, oprava: -rozhlasová technika.

Maloobchod: -elektronika -mobilní telefony. Vyvolání filmů.

Návrh, montáž, servis, revize zabezpečovací a požární signalizace EZS, EPS, kamerových a přístupových systémů, CCTV, PTV, telefonních a pobočkových ústředen, domovních telefonů, strukturované kabeláže, PC sítí, antén, STA/SAT, pojezdová, sekční a garážová vrata.

Montáž, opravy, údržba elektroinstalací, elektrických zařízení, telekomunikačních zařízení, datových sítí, optických kabelů a vláken. Správa a údržba nemovitostí. Repase PC