Mobilní telefony a pevné telefonní linky patří do širokého sortimentu telekomunikačních zařízení, stejně jako přijímače analogového a digitálního signálu pro televize, rozhlasová zařízení, rádiové přijímače, faxy a v neposlední řadě také VoIP telefony.

Rádiová technika, radiokomunikace. Montáž, oprava, servis: - radiostanice - handsfree sady - autorádia - satelitní technika. Realizace rádiových sítí.

Projekce, výstavba, servis: -sítě pro mobilní komunikace -televizní kabelové rozvody -optické kabelové rozvody -inženýrské zabezpečení telefonních sítí a dálkových tras -přístupové datové sítě, datová centra.

Velkoobchod a Maloobchod, prodej: Telekomunikační technika: - standardní a speciální telefonní přístroje Domácí dorozumívací audiosystémy a videosystémy. Elektroinstalační materiál: - zásuvky a vypínače - krabice, trubice, svorkovnice, atd. Elektroakustické přístroje: Stavební kování Zadlabávací zámky, Dveřní a okenní ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej: - pobočkové ústředny - rozhlasové ústředny - strukturované kabeláže - CCTV - EZS - BIS

Maloobchod, prodej, oprava, servis, montáž: - telekomunikační zařízení - elektronika.

Prodej, servis: -výpočetní technika -kopírovací stroje -telekomunikační a zabezpečovací technika -kamerový systém.

Elektroslužby: - elektroinstalace všech druhů. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Montáž, opravy: - vyhrazená elektrická zařízení - hromosvody - veřejné osvětlení a místní rohlas - domácí dorozumívací technika. Revize elektro.

Informační systémy na míru. Maloobchod, prodej, pronájem, leasing, oprava, servis, repase, obnova: -počítače, sítě, notebooky LIBRA, LEO, BRAVE -tiskárny SAMSUNG, STAR, EPSON, HEWLETT PACKARD -multimedia -software ekonomický, licenční, účto96 MELZER -kancelářská a telekomunikační technika -kopírky, faxy, telefony, ústředny -papír ...

Elektromontáže, elektroinstalace. Instalace: -silnoproudé od 1000 V -slaboproudé. Montáže: -telefonní rozvodny -televizní rozvodny pozemské, satelitní -zabezpečovací systémy -protipožární systémy -EPS, EZS -kamerové systémy -ozvučení. Revize: -elektrická zařízení. Montáž, revize hromosvodů. Instalace datových sítí.

Projekty, přihlášky, revize Povolení příkonu u PRE, a.s. (STE, a.s.) - vyřízení smlouvy o odběru elektřiny. Kompletní zajištění staveb Stavby na klíč včetně projektu. Silnoproudá elektroinstalace Provedení veškeré silnoproudé elektroinstalace včetně přípojek, bytových i průmyslových rozvodů a "inteligentních domů". Alarm systémy, ...

Zabýváme se slaboproudými technologiemi, zejména zabezpečovací technikou (EZS), která je v dnešní době nedílnou součástí skoro každé moderní domácnost, ale také komerční, tedy podnikatelské sféry. Další zařízení jsou podobného charakteru, jako kamerové systémy (PVT), požární signalizace (EPS), domácí telefony (audio, video) atd.

Provádíme montáž a dodávky: -elektrické domovní a průmyslové rozvody a hromosvody -výroba rozváděčů -inteligentní instalace -elektrická zabezpečovací signalizace a systémy (EZS) -průmyslové televize a vnitřní televizní okruhy -elektrické požární signalizace (EPS) -počítačové sítě -měřící a regulační ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Opravy, servis, údržba: -rozhlasové a televizní vysílače a přístroje pro drátovou telefonii a telegrafii -kancelářských stroje a počítače.

Montáž a údržba telekomunikačních zařízení. Zemní práce pomocí strojů. Výkopové práce.

Prodej a servis: - radiotelekomunikační technika.

Prodej, montáž, servis: -radiostanice, vysílačky zn. MOTOROLA, ALINCO, NISSEI, občanské radiostanice, antény, profi vysílačky. Export, import. Překlady, tlumočení: -arabština.

Své aktivity společnost orientuje do oblasti dodávek produktů a služeb: - Strukturované kabeláže - Systémové řešení v oblasti datových a telekomunikačních sítí. - Optické kabeláže - produkty a služby v oblasti vláknové optiky a optických komunikačních systémů. - Wireless - sortiment technologií pro bezdrátový přenos dat. ...

Zřizování, montáž, servis a údržba: -telekomunikační zařízení -analogové, digitální telefonní technika, telefony, ústředny -výpočetní technika PC** -hardware -software.

Vývoj, výroba a export telekomunikační techniky: VoIP-GSM brány, ISDN-GSM, Analog FXO/FXS GSM brány, UMTS brány, PSTN a GSM výtahové komunikátory, video dveřní komunikátory, nouzové komunikátory, atd.

ATS-TELCOM PRAHA, a. s., je ryze českou akciovou telekomunikační společností. Výstavba a servis: - velké rezortní a podnikové telekomunikační sítě s integrovanými službami s použitím technologie ALCATEL - telekomunikační sítě - slaboproudé sdělovací a signalizační rozvody - strukturovaná kabeláž - pobočkové ústředny.

Prodej, montáž, technické služby: - ochrana majeteku a osob: - zabezpečovací systémy požární a elektronické - kamerové systémy - přístupové a docházkové systémy, včetně softwaru - telekomunikační technika - pobočkové ústředny - telefonní rozvody - společné televizní antény. Zřizování, montáž, údržba, servis, opravy: - ...

Prodej, montáž, servis, oprava: -výpočetní technika -kancelářská technika -telekomunikační technika -elektronické zabezpečovací systémy.