Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Nabídka: -komplexní služby v oblasti výpočetní techniky a bezdrátového připojení k internetu. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Prodej, instalace: - software pro zdravotnické zařízení a organizace - výpočetní technika. Hardware: - dodávky počítačů - periférií - náhradních a servisních dílů - stavby optických a metalických kabeláží. Software: - dodávka operačních systémů pro stanice servery - aplikačního a kancelářského softweru - instalace, konfigurace ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače, výpočetní technika -instalace SOFTWARE -grafické práce.

Prodej, servis: -výpočetní technika, počítače a příslušenství značek.

Prodej, servis, pronájem: -kopírky CANON, SHARP, Kiocera, OKI, Konica Minolta -repasované stroje CANON -tiskárny CANON, Kiocera Komplexní vybavení kanceláří: -koberce -nábytek -kancelářská technika -návrh interiéru architektem.

Multys Maloobchod, prodej: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, komponenty PC - kopírky, tiskárny, skenery - monitory. Výroba: - razítka. Práce: - kroužková vazba - kopírování, laminování.

Prodáváme kopírky, tiskárny, faxy, multifunkční produkty a tonery značky Kyocera a Kyocera Mita.

Prodej: -výpočetní technika, software. Obchodní zastoupení firmy SW HORRY, a.s.

Servisní činnost. Distribuce a on-line store pamětí Transcend a Kingston do značkových počítačů, serverů, pracovních stanic a základních desek Intel pro PC.

Elektronik servis - František Langr Oprava, servis: -audio video -elektronika. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů.

Provádíme zavádění PLM systému, Catia v5, Enovia, SmarTeam, dodávky a instalace HW, školení, poradenství.

BossCan Olomouc s.r.o. Maloobchod, servis: -kopírovací stroje -tiskárny -faxy -spotřební materiál a náhradní díly -xerografický papír. Prodej a repase: -cartridge do tiskáren, kopírek. Služby: -kopírování A5-A3 černobílé, barevné -tisk.

Prodej, servis, opravy: - kancelářská technika - kopírovací stroje, kopírky - tiskárny - tonery - renovace tonerů.

Komplexní služby v oblasti informačních technologií: - zpracování dat, služby databank, správa sítí - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - specializovaný maloobchod - zprostředkování služeb - činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení ...

Prodej, servis: - kopírovací stroje - tiskárny. Prodej: - spotřebního materiálu. Renovace: - tonerové a inkoustové kazety.

Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače. Tvorba webových prezentací, internetových stránek.

Autorizovaný dealer-PANASONIC: -kopírky, faxy, telefony, tiskárny. Renovace tonerů. Oprava, servis, prodej: -kancelářská technika.

Služby: - vývoj informačních systémů na klíč - prodeje, instalace a správa software - prodej, servis počítače - tvorba webových stránek, webhosting

Realizace informačních systémů výroby: -MES (Manufacturing Execution Systems) formou vývoje vlastních systémů a implementací a zaváděním systémů partnerských firem. Dodávka, maloobchod, velkoobchod, prodej: -počítačový hardware a software, poskytuje servisní služby, poradenství v oblastech aktivit a provádí školení na vlastní ...

Autorizovaný partner firmy NOVELL. Prodej, leasing: -výpočetní a kancelářská technika, počítače, software. Vyrobíme Vám jakýkoliv počítač v sestavě dle Vašeho přání a možností. Projekce, instalace: -počítačové sítě NOVELL, DECNET, UNIX, WINDOWS NT na klíč vč. školení. Mobilní telefony.

PC bazar Prodej použité i nové, komisní prodej: -výpočetní a kancelářská technika -mobilní telefony. Servis, repase: -počítače.

Analýza a návrh: -informační systémy. Internetový obchod: -informační technologie -výpočetní technika.

Prodej: -výpočetní technika, pobočkové ústředny. Služby: -internet-ADSL, ISDN -hlasové služby.