Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Prodej a servis - počítače, tiskárny, notebooky PC bazar a servis - výkup, komisní prodej, servis PC, tiskáren, notebooků Plnění inkoustových a laserových cartridge.

Prodej počítačových tiskáren, multifunkcí a spotřebního materiálu

Elektroinstalace, hromosvody, revize. Provádíme: -elektroinstalace provozů firem a rodinných domků -údržbu provozů firem, opravy strojů a instalací -výroba automatizace a samostatné řízení strojů -montáž a zapojení akumulačních kamen DIMPLEX -montáže hromosvodů -konečné a termínované revize elektroinstalací, hromosvodů a strojů ...

Konzultační a poradenská činnost (Outsourcing) - Kompletními dodávky a servis výpočetní techniky, softwaru - Údržba, instalace a implementace informačních systémů - Návrh, realizace a správa počítačových sítí - Prodej telekomunikační techniky a elektroniky - Řešení bezpečnosti provozu počítačových systémů - Programování software na ...

Prodej, servis, instalace: -kopírovací stroje SHARP a CANON -registrační pokladny -psací stroje pro školáky i profesionály -etiketovcí kleště včetně etiket -spotřební materiál.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - počítače, PC, počítačové sestavy - výpočetní technika, komponenty. Sídlo firmy: - J. Opletala 181, Frýdek-Místek - Místek.

Prodej, eshop: -výpočetní technika -sestavování počítačů -monitory -tiskárny -notebooky -software -fotoaparáty Správa a servis sítí.

Počítačová divize. Prodej a servis: - počítače - notebooky - softwar a příslušenství - oprava a upgrad počítačů - návrh a instalace počítačových sítí - nedotované GSM telefony - TWIST sady - GO sady - digitální fotoaparáty: - Olympus, Kodak, Canon.

Prodej, opravy, údržba: -psací stroje -kalkulátory -skartovače -diktafony -laminátory -vazače dokumentů -bakovní technika -kancelářská technika -ekologická likvidace kancelářské techniky.

Servis a dodávky výpočetní techniky, správa sítí - převzetí odpovědnosti, implementace OS Linux, Windows, intranetové a Internetové aplikace na klíč...

Prodej, servis: -počítače, notebooky, netbooky, tablety -tiskárny, multifunkce, skenery, kopírky -tonery, cartridge, pásky, PC doplňky Služby: -opravy výpočetní techniky -modernizace počítačů -instalace počítačových sítí -instalace kabelových rozvodů -recyklace tonerů -čištění PC sestav.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika-počítače COMFOR, HP -notebooky a netbooky, tablety -tiskárny HP, CANON, EPSON, Samsung -kopírky MINOLTA, CANON -faxy BROTHER, CANON -digitální fotoaparáty -výukové programy, hry, encyklopedie na CD -tabelační a xerografický papír, fotografický papír -barvicí pásky. Oprava, servis: ...

Prodej a servis pokladních i kamerových systémů a kancelářské techniky.

Gigant PC dodá profesionální a kvalitní služby v oblasti IT do Vaší firmy. Ať se jedná o serverová řešení nebo kompletní outsourcing IT, jsme tím pravým partnerem pro Vás. Všem našim zákazníkům je plně k dispozici 24 hodin denně, 365 dní v roce Zběsilá podpora, která Vám pomůže řešit Vaše problémy. Činnost: - pronájem počítačů - ...

Prodej, servis: -výpočetní technika -multimediální doplňky -modernizace PC -spotřební materiál -servis počítačů a notebooků -servis periferií.

Prodej a servis kopírovací a kancelářské techniky: -černobílé a barevné kopírovací stroje SHARP -tiskárny HP, CANON, aj., telefony, faxy, pobočkové ústředny, mobilní telefony, skartovací stroje -spotřební materiál originální i alternativní -renovace náplní, cartridgí a tonerů -servis kopírovací techniky -dodávky náhradních dílů.

Počítače: - výroba a prodej - software - poradenství a služby - počítačové sítě - na klíč. Prodej: - výpočetní technika - hardware - telekomunikační software - internet.

Prodej: - výpočetní technika - počítače - hardware, softaware.

Autorizovaný velkoobchod s produkty Canon CBS a zároveň preferovaný distributor s produkty Canon CCI. Velkoobchod, e-shop: - Multifunkční zařízení - Kopírovací stroje, kopírky - faxy - tiskárny - spotřební materiál - scenery - kalkulačky - projektory - skartovací stroje - fotoaparáty, videokamery - projekční plátna

Dodávka: -počítačové sestavy -počítačové sítě -monitory LCD -ekonomický software -software na zakázku -notebooky ACER -tvorba www.stránek, internet. Prodej: -počítačové doplňky.

Kamenný a internetový obchod s Počítači, elektronikou s kancelářskou technikou. V naší nabídce najdete: - PC sestavy - notebooky - tablety - MP3 LCD - LED - Plazmové televizory - 3D televizory - DVD přehrávače - Bleuray přehrávače - domácí kina - Satelitní techniku - malé kuchyňské spotřebiče - produkty péče o tělo - ...

Prodej. - televize - tiskárny - faxy - notebooky - herní konzole.

Prodej: -kancelářská a výpočetní technika, příslušenství, modernizace, konzultace, školení -odborná literatura -internet, instalace a správa sítí -tonery a jejich renovace -FAXY, příslušenství. Služby: -návrhy -tisk letáků, drobné tiskoviny -malosériová výroba vizitek.