Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Zabýváme se prodejem: - stolních a přenosných počítačů společnosti Apple - nyní připravujeme portál věnovaný jablečným produktům. Vedle toho jsme přišli s novinkou v oblasti multimediálního obsahu internetových prezentací firem, neziskových organizací nebo třeba obcí - s tzv. firemní webovou televizí [FWT].

Prodej a servis výpočetní techniky.

Autorizovaný prodej, nájem: -barevné i černobílé tiskárny, mutifunkční sestavy, kopírovací stroje. skartovací stroje, a další kancelářská technika. Spotřební materiál: -široká nabídka papírů (slabé, silné, barevné atd.) -tonery, inkousty (orig. i alternativní) atd. Servis: -veškeré uvedené techniky černobílé i barevné Repas, ...

Prodej výpočetní techniky a příslušenství.

EM-DESIGN -Reklamní agentura. EM-STORE -Internetový obchod. -tonery, cartridge, inkousty a papír

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače, PC -tiskárny -scannery (skenery) -notebooky. Servis, oprava: -Dell ntb Služby: -poradenství -upgrade -návrhy sítí -návrhy počítačových sestav. E-shop.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -počítačové sestavy -tiskárny -monitory -spotřební materiál -cartridge, tonery.

Prodej: -kancelářská technika -výpočetní technika.

Služby: -daně: -daňové poradenství -zpracování - daňové přiznání -zastupování u FU** -účetnictví: -účetní poradenství -zpracování a vedení - jednotné a podvojné účetnictví -zpracování mzdové agendy -ekonomika: -zpracování žádosti o úvěr -software: -vývoj software pro zpracování jednotného a podvojného ...

Prodej a servis: - kopírovací stroje SHARP, autorizovaný partner! - PC a NB všech značek - tiskárny, multifunkce, plotry všech značek - spotřební materiály - inkousty, tonery - PC sítě, opravy PC, kamerové systémy - registrační pokladny pro obchod i gastronomii - papír od A5 do A0, speciální papíry - mobilní telefony - kapesní, ...

Prodej a servis výpočetní techniky. Návrh a realizace sítí (Linux, Novell, Windows NT). Prodej digitálních fotoaparátů a kamer.

Velkoobchod, maloobchod: - elektronika - elektrospotřebiče.

Velkoobchod: -výpočetní a komunikační technika.

Prodej, oprava, servis, instalace, e-shop: -výpočetní technika -software -počítače, PC.

Renovace a prodej tonerů: - opravy a servis tiskáren a kopírek.

Služby: -servis a prodej -počítače, komponenty, příslušenství -opravy počítačů.

E-shop: - kancelářská technika - mobilní telefony - internet - servis.

Internetový obchod. Maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače SECOMP: -počítačové sestavy -notebooky -monitory -playstation -software. Výroba: -internetové webové stránky.

Dodávka nových originálních kazet za výhodnou cenu. Bezplatná likvidace prázdných inkoustových a tonerových kazet. Kompletní firemní outsorcing na míru.

Nabízíme vám širokou paletu služeb v oblasti IT technologií, počínaje prodejem osvědčených počítačů Compia (www.compia.cz), přes antiviry Eset (www.antivirovapohotovost.cz) až po kamerové systémy. Vše samozřejmě včetně kvalitního servisu jak pro jednotlivce, tak i pro větší společnosti.

Prodej a servis: - výpočetní, kancelářské a telekomunikační techniky, software, Money S3, S4, pokladní systémy, satelitní a monitorovací technika. - montáž a správa sítí

Distribuce: -hardware. Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika -PC sestavy -tiskárny -fotoaparáty -počítačové komponenty.

Prodej, servis: -kopírovací stroje, faxy, tiskárny. Maloobchod, prodejj: -spotřební materiál pro kopírky, faxy a tiskárny -xerografický a tabelační papír -kancelářský papír -náhradní díly. Služby: -kopírování. Prodej, odborné poradenství a servis: -hudební nástroje -kytary, bicí, klávesy, keyboard, mixážní pulty, mikrofony, ...

REALITNÍ KANCELÁŘ. Pronájem vlastních nemovitostí. Pronájem kancelářských strojů a zařízení včetně počítačů. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize, daňové poradenství. Sekretářské a překladatelské činnosti.

Prodej, záruční a pozáruční servis frankovacích a obálkovacích strojů pro hromadné zpracování korespondence.