Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Velkoobchod

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob

Maloobchod se železářským zbožím, barvami, sklem a potřebami pro kutily ve specializovaných prodejnách Výroba elektrických motorů, generátorů a transformátorů Maloobchod s převahou potravin, nápojů a tabákových výrobků v nespecializovaných prodejnách Výroba kancelářských strojů a zařízení, kromě počítačů a periferních zařízení

Obchodní dům Korunka.cz byl založen v roce 2000 jako jeden z prvních skutečně profesionálně vedených elektronických obchodů v ČR.

Prodej: - kopírovací stroje CANON - repasované kopírovací stroje.

Prodej: -počítače ATLAS. DAMELLO, spol.s r.o. v likvidaci

Výroba a opravy elektrických strojů a přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí a výroba elektrického vybavení

Zásilkový obchod: -fotoaparáty -projektory -tiskárny.

Kompletní servis výpočetní techniky. Zakázkové programátorské práce. Dodávky a poradenství v oblasti softwaru i hardwaru. Vedení účetnictví a daňové evidence, daňové a účetní poradenství.

Distribuce, prodej, velkoobchod: -aktivní prvky pro počítačové sítě -kabeláž -telekomunikační zařízení -bezpečnost informačních systémů -podnikové aplikační systémy -počítačové sítě. Montáž, serivs: -Břeclav, Jana Opletala 12, tel: 519302460.

Poskytování webdesignových, webhostingových a grafických služeb. Prodej hardwaru a softwaru.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: - kancelářská technika - kopírovací stroje - dataprojektory - tiskárny - skenery - multifunkční zařízení - laserová, inkoustová - faxy - kalkulátory - spotřební materiál. Sídlo společnosti: - Dobronická 1257, Praha - Kunratice.

Dovoz a velkoobchodní prodej produktů CANON. Nabízíme: - dovoz a velkoobchodní prodej firma HOSHI a.s. s pobočkami v Praze a Ostravě, napojenou na maloobchodní a servisní síť COPYTECHNIK SERVIS KT. - servis a maloobchodní prodej - VDC kancelářská technika..

Internet, počítače, sítě. Prodej, maloobchod, montáž, oprava, servis, instalace: - výpočetní technika - programové vybavení - ekonomický software.

Přerušení od roku 2012. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spotřební materiál pro PC: -tonery, inkousty, pásky do tiskáren, obaly-na CD, diskety, audio kazety -datová média: -CD-R, CD-RW, diskety, ZIP, JAZ, magnetické disky, datové pásky-DAT, TRAVAN, DLT, AIT, LTO, audio, video kazety, MC, VHS, Mi8, VHS-C, Mini dv ...

Zajištění veškerých potřebných aktivit v oblasti IT.

Výhradní zastoupení značky Toshiba - kancelářská a prezentační technika, spotřební elektronika, multifunkční kopírky, projektory, řídicí systémy, audio-video, TV, LCD, velkoplošné projekce. Nabízíme kompletní řešení učeben a konferenčních místností.

údaje o konkurzu/úpadku: rozhodnutí o způsobu řešení úpadku. Služby: -činnosti v oborech slaboproudých a silnoproudých systémů -revizní a projekční práce -obchodní a zprostředkovatelská činnost -servis a údržba elektro zařízení -poradenství. Slaboproudé systémy-instalace, montáž, oprava, opravy, servis: -telekomunikační systémy, ...

Prodej hardwaru, softwaru, počítačových komponent a digitální techniky. Nabídka počítačových sestav. Tvorba webových stránek.

Prodej - počítače APPLE Servis - počítače APPLE

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -počitače včetně příslušenství, -příslušenství k GSM* telefonům.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - počitače včetně příslušenství, - příslušenství k GSM telefonům.