Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Oprava, servis, e-shop: - výpočetní technika, počítače. Služby: - připojení k internetu.

Dodávky informačních technologií

PragComputers Beta s.r.o. nabízí snad všechny existující produkty z oblasti výpočetní techniky, digitální fotografie a komerčního software Prodej, servis, konzultace: - počítače - servery - notebooky - periferie - tiskárny - scanery - software Microsoft - digitální fotografie - grafické karty - klávesnice - myši - ...

Komplexní služby v oblasti kancelářské techniky, se specializací na veškerý sortiment zn. Canon: - kopírky - faxy - multifunkční zařízení - dalekohledy - tiskárny - videokamery - fotoaparáty - spotřební materiál.

Autorizovaný prodej a servis CANON. Prodej, pronájem, servis kancelářské techniky: -kopírovací stroje z leasingů, výstav -prodej spotřebního materiálu.

Prodej, servis - elektronika, elektrotechnika a výpočetní technika - opravy PC sestav - aquabary, výdejníky vody. Telekomunikační služby.

Služby - správa počítačových sítí - servery a virtualizace - servis výpočetní techniky. Provozovna - adresa: nám. Bratří Čapků 1244/6, 370 07 České Budějovice.

Dodávka, montáž, servis - zabezpečovací technika - přesné kalibrační váhy - kancelářská a výpočetní technika. Elektroinstalace, montáže, revize.

PC servis, služby, oprava, servis: - počítače, výpočetní technika.

Prodej, e-shop - kancelářská technika - notebooky - tablety, telefony - tiskárny, scenery.

E-shop: - tonery - náplně do tiskáren - kancelářský materiál

Prodej, servis: - výpočetní technika.

Maloobchod, prodej, servis: - výpočetní technika - notebooky, tablety. Copy Centrum: - černobílé, barevné kopírování.

Konzultace a návrh instalace audiovizuální techniky.

Služby - správa sítí a IT - záruční a pozáruční opravy výpočetní techniky - monitoring klíčových systémů - monitoring serverů a pracovních stanic - bezúdržbové zálohovací systémy - renovovaný a alternativní spotřební materiál do tiskáren - platební automaty, terminály, kasy.

Služby: - počítačové sestavy - tiskárny - notebooky - spotřební materiál - počítačové sítě - servis - poradenství. Internetový obchod: - kancelářská technika - výpočetní technika.

Servis, oprava, údržba: - počítače, výpočetní technika.

Autorizovaný servis monitorů, tiskáren a projektorů PANASONIC. Opravy: - nestandardních elektronických zařízení - CRT i LCD monitorů různých značek : k PC, Apple, bankomatům, speciál zařízením atd... - a čištění LCD a DLP projektorů - napájecích zdrojů do PC (AT, ATX), Apple, notebooků, bankomatů atd... - nestandardních ...

Firma TELEST, spol. s r.o. se zabývá prodejem telekomunikační techniky, telefonů, ústředen a výpočetní techniky. TELEKOMUNIKAČNÍ SYSTEMY, SÍTĚ, VYBAVENÍ. Prodej, projekce, instalace, opravy, montáž, servis. TELEKOMUNIKAČNÍ TECHNIKA: -telefonní ústředny SIEMENS, PANASONIC -koncová telefonní zařízení - STA (společné televizní antény) ...

Prodej, e-shop techniky a technologie. Nabízíme Vám: - audio, video zboží - bílé spotřebiče - malí domácí pomocníci - stroje pro sport, zábavu a krásu - zahradní nářadí - hudební nástroje - GPS, PC a prodejní sady - TV, satelit a fotoaparáty.

Společnost ABEL-Computer, s.r.o. je významným českým výrobcem tonerových kazet, které kompletuje na strojích vlastní konstrukce z ověřených komponent těch nejlepších výrobců. Rozumíme tisku, a proto Vám můžeme nabídnout komplexní služby v tomto oboru, ať už potřebujete kvalitní náplně do tiskáren, renovované tonery a inkoustové kazety, servis ...

Společnost ABEL-Computer, s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních kazet pro počítačové tiskárny. Vyrábíme tonerové kazety z komponent nejlepších výrobců a inkoustové kazety na strojích vlastní konstrukce, čímž máme kvalitu námi dodávaných kazet vždy pod kontrolou. Mezi naše služby a produkty se řadí: - kazety pro laserové tiskárny, kopírky a ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis záruční i pozáruční: - kancelářská technika - kancelářská technika Minolta kopírky, faxy, laserové tiskárny spotřební materiál náhradní díly. Prodej: - fotoaparáty MINOLTA. Kopírování: - černobílé, barevné - fotografie včetně zarámování. Tisk: - vizitky, prospekty, pozvánky, PF Digitalizace: ...

Internetový obchod s širokým sortimentem: - telekomunikační techniky - spotřební elektroniky - CCTV systémů - docházkových systémů - výpočetní techniky - digitální fototechniky - prezentační techniky - kancelářské techniky a mnohého dalšího.

Kopírky, tiskárny, multifunkce, prodej, servis, pronájem, servisní a materiálové smlouvy, spotřební materiál, náhradní díly, Konica Minolta, internetová a kamenná prodejna s počítači, elektronikou, atd.