Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - poklady

Maloobchod, prodej: -spotřební materiál z oblasti výpočetní techniky -hardware -software -svítidla Služby: -webdesign -internetové připojení

Prodej, e-shop, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - notebooky.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - spotřební elektronika - fotoaparáty

Prodej a servis: - průmyslových a stolních tiskáren štítků, etiket, vstupenek, - CD/DVD/BD médií, - prezentační technika.

Pěstírna, pěstování: -akvarijních ryby: -skaláři, tlamovci, terčovci, krunýřovci, pancéřníčci. Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika: -počítače -tiskárny -mobilní telefony -veškeré příslušenství -domácí elektrospotřebiče (veškeré) -možnost splátkoveho prodeje. Správa: -počítačové sítě.

Prodej, servis: -kopírky -faxy -tiskárny -síťová připojení(tiskárny, kopírky, faxy) -zakázky -Canon, Minolta, Ricoh, Sharp.

Prodej, e-shop, servis: - výpočetní technika - počítače Služby: - návrh, realizace a správa počítačových sítí - dodávka, správa a údržba telefonních ústředen - vývoj software

Oprava, servis: -výpočetní technika Služby: -webdesign -internetové připojení

Počítačový velkoobchod i maloobchod, prodej, servis a výkup: - PC komponenty - monitory - sestavy - notebooky.

Prodej: - tonery - cartridge Služby: - plnění cartridgí inkoustových tiskáren - renovace tonerů do laserových tiskáren Opravy, servis: - tiskárny - kopírky

Poskytování bezdrátového připojení k internetu včetně výstavby i správy počítačových sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Záruční a pozáruční servis HP, OKI, EPSON. Velkoobchod, maloobchod, servis, montáž: -výpočetní technika -PC, PC LEO, COMPAQ, HP, IBM, POCKET PC (PDA), tiskárny, notebooky, scannery, kopírovací stroje, modemy -příslušenství a komponenty -mobilní telefony PAEGAS, EUROTEL, OSCAR -příslušenství -dobíjecí kupony -digitální ...

Poskytování telekomunikačních služeb: - připojení k Internetu na bezdrátových technologiích WiFi i na platformě LAN 10/100. Outsourcing počítačovách sítí. Webhosting. Prodej a servis: - výpočetní a kancelářské techniky.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej kancelářské techniky CANON a Hewlett Packard + servis. Spotřební materiál do tiskáren a kopírek různých značek. Renovace laserových cartridge + prodej alternativního spotřebního materiálu.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - spotřební elektronika Služby: - technický dozor stavebníka

Prodej, servis - výpočetní technika. Webdesign.

E-shop - kancelářské potřeby - tiskopisy - razítka - tonery - cartridge.

Maloobchod, servis: - výpočetní technika Služby: - černobílé, barevné kopírování - tisk do velikosti A3

Prodej, montáž, servis: -komunikační systémy -kancelářská technika. Poskytování poradenství.

Komplexní služby: -vývoj,implementace: -software pro oganizace,školy,lékaře: -ekonomický a výrobní informační systém DIMENZE++ -systémový a aplikační software Microsoft -konzultace,poradenství,školení. Prodej,oprava,servis: -počítače,počítačové komponenty a příslušenství. Intranetová-internetová podniková ...

Prodej: -výpočetní technika -zabezpečovací systémy -telekomunikace -kancelářská technika -řešení kanceláří na klíč -interiéry -elektronika.

Prodej, e-shop - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy - výpočetní a kancelářská technika - zvonkové a přístupové systémy.