Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Maloobchod, oprava, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika, počítače

Provádíme servis, opravy a údržby tiskáren a kopírek.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika

Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -slaboproudé rozvody Prodej, e-shop, servis, oprava: -výpočetní technika

Prodej, instalace, servis: -výpočetní technika -příslušenství -mobilní telefony -opravy a údržba internetové sítě.

Návrh, dodávky, instalace, montáž: -telekomunikačních zařízení: -pobočkové ústředny -docházkové systémy -kancelářská technika -strukturovaná kabeláž -připojení k internetu.

Prodej: -výpočetní technika -kancelářský nábytek. Servis: -počítače -kopírky. Výroba: -software na zakázku. Programování. Zpravování účetnictví. Mzdová agenda.

Velkoobchod, instalace, modernizace: - výpočetní technika - kompletní služby v oblasti HW, SW - profylaxe pracovních stanic - upgrade - návrhy, řešení - internet - telefonní linky.

Maloobchod, prodej, servis: -kancelářská technika -kopírky -barevné multifunkční kopírky -multifunkční stroje -tiskárny -faxy -telefony -kalkulačky -spotřební materiál. Instalace, servis přímo u zákazníka.

Zabýváme se prodejem notebooků a ostatní výpočetní techniky včetně příslušenství. Sestavování PC na míru. Prodej repasovaných PC a notebooků. Poskytujeme kompletní PC servis a odborné poradenství.

Kvalitní a rychlý počítačový servis je pouze jednou z našich služeb. Mezi tyto služby patří nejen opravy počítačů a servis notebooků, ale také záchrana a obnova dat, čištění, odvirování apod. Nelamte si hlavu s tím, že počítačům vlastně nerozumíte. Neváhejte a využijte naší NON-STOP linky, která je tu pro Vás. Pomůžeme Vám problémy vyřešit.

Maloobchod, Velkoobchod, Výroba, Prodej: -tonerové kazety do laserových tiskáren -inkoustové kazety pro inkoustové tiskárny -doplňovací sady TONERROBOT a CROCODILE -fotografické papíry AMFIBIAN FROG Služby, renovace: -inkoustové náplně do tiskárny -tonerové kazety do tiskárny a faxů.

Maloobchod, prodej, servis: - počítače - notebooky Počítačová pohotovost.

Prodej, montáž: - satelitní technika - průmyslové automatizace - výpočetní technika

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika -software Služby: - tvorba webových stránek - instalace příslušenství a instalace uživatelských stanic do sítě

Prodej: -hardware, -software, -spotřební materiál. Správa počítačových sítí.

Kamerové systémy, IT služby, prodej a servis výpočetní techniky. Síťová řešení. Montáž, realizace, pronájem: - kamerové systémy - dodávka na klíč - záruční, pozáruční servis.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví, zpracování: -mzdy a personalistika. Bilanční účetní. IT služby. Správa software. Opravy, dodávka: - výpočetní technika.

Prodej a servis: -spotřební elektronika -výpočetní technika -televizní a satelitní antény. Autorizovaný prodejce SONY, PHILIPS, PANASONIC, THOMSON: -televize -videa -hifi věže -satelitní komplety -audio a video kazety -příslušenství. Výpočetní technika: -počítače PC -sestavy -komponenty -notebooky -tiskárny ...

Prodej a servis: - výpočetní a kancelářská technika - software - mobilní telefony - spotřební materiál pro kancelář.

Výroba, montáž a opravy výrobků a zařízení spotřební elektroniky. Montáž a opravy kancelářské a reprodukční elektroniky.

Spotřební materiál do tiskáren, tiskárny, kopírky, IT. Potisk identifikačních karet.