Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika

Dodávka: - hardware pro podnikové informační systémy - komplexní IT řešení pro podnikovou energetiku

Prodej - elektronické zabezpečovací zařízení Fotografické služby Prodej - výpočetní technika

Výroba: - spínacích a rozvodných zařízení. Maloobchod, prodej, montáž, instalace: - výpočetní technika: - starší a nové počítače a notebooky - skládání počítačů na zakázku - počítačové komponenty: - možnost objednání do 2 dnů. Oprava, opravy, servis: - počítače, notebooky monitory.

Prodej, servis, oprava: - kopírky - tiskárny - faxy

Dovoz, prodej: - repasovaná výpočetní technika a příslušenství.

Maloobchod, prodej, servis: -elektronika i výpočetní technika, satelitní technik.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Bazar - mobilní telefony - herní konzole, hry - PC, notebooky E-shop - mobilní telefony - herní konzole - hry - PC - notebooky

Prodej, maloobchod: -periferie pro notebooky, -PC a PDA (PCMCIA, USB, FireWire, Bluetooth), -baterie pro notebooky s 2letou zárukou, -paměťové karty -fotobanky pro digitální foto / video, navigační moduly, malé servery, brašny a batohy na notebooky.

Služby: -webdesign -tvorba internetových aplikací -natáčení videa Oprava, servis, instalace: -výpočetní technika

R-net Computers a Communikations Ing. Miroslav VÍCH-ředitel výpočetní a kancelářská technika počítače

Montáž - satelitní technika Prodej - výpočetní technika - počítače - notebooky Servis - výpočetní technika - počítače - notebooky Zajištění - připojení k internetu Webhosting - tvorba www stránek

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -kancelářská technika

Prodej výpočetní techniky a informačních technologií

Prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - telekomunikační technika

Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: -psací potřeby -školní potřeby -kancelářské potřeby -papír -kancelářská technika -balící potřeby -hygienické a čistící prostředky

Prodej a servis výpočetní techniky. Kompletní služby v oboru IT. Prodej, servis, správa systémů a poradenství. Opravy počítačů u zákazníků. Servis notebooků Asus, Acer, Lenovo, Dell, Toshiba, HP. Doprava v Praze 4 zdarma! Základní hodinová sazba 350, - Kč / hod.

Prodej a pronájem - kopírky značky RICOH, Gestetner - spotřební materiál Servis - kopírky značky RICOH, Gestetner Prodej a pronájem - tiskárny - spotřební materiál Servis - tiskárny.

Prodej - kancelářské vybavení Prodej - hardware Outsourcing Správa - sítě

Prodej a servis počítačových sestav, notebooků, periferií, software, doplňků k výpočetní technice, navigací a spotřební elektroniky.

Prodej, e-shop: -výpočetní technika. -počítače. -elektronické zabezpečovací systémy. -kamerové systémy. Služby: -tvorba webových prezentací. -správa počítačových sítí.

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika. -správa počítačových síti. Počítačový servis, tel.: 777555500