Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Náš eshop www.filimoda.cz nabízí levné dámské oblečení. Naše levná dámská móda je ideální pro všechny, kteří hledají kvalitu za rozumnou cenu.

Prodej: - CD - DVD - počítače - notebooky - příslušenství - flash paměti - periférie - LCD monitory - tiskárny - faxy.

Prodej, servis: -software, hardware -příslušenství výpočetní techniky -spotřební materiál -telekomunikační, kancelářská technika. Návrh, instalace: -počítačové sítě.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače-výpočetní technika -sítě LAN -AV technika Služby: -renovace toneru a cartride -poradenství hw, sw -tvorba web.

Prodej kopírek (kopírky, tiskárny, faxy), tiskáren a faxů včetně příslušenství. Instalace a servis, možnost pronájmu a leasingu. Nabídka služeb copycentra.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - výpočetní technika, počítače ESCOM - televizní karty - scannery, modemy - textové editory. Softwarové poradenství.

Obchodní, výrobní a servisní společnost: -prodej, pronájem a zápůjčky tiskových kopírovacích zařízení, oficiální zastoupení LEXMARK a DEVELOP -záruční a pozáruční servis tiskových zařízení všech značek BROTHER, CANON, DATAMAX, DELL, EPSON, HP, KONICA, LANIER, LEXMARK, LG, MINOLTA, OKI, PANASONIC, PHILIPS, RICOH, SEAGATE, SHARP, TOSHIBA, ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - počítače, výpočetní technika, PC - repasované počítače - tiskárny.

Auto - moto: nákup, výkup, prodej, čištění, prodej a servis výpočetní techniky, servis a prodej AV techniky a elektrospotřebičů.

- servis počítaců, notebooků, tabletů i dalších mobilních řešení - návrh a realizace počítačových sítí - správa serverů a počítačvých sítí - kamerové systémy - vpn sítě, metalické, optické, bezdrátové - outsourcing

Pronájem a prodej prezentační techniky.

Montáž a opravy kancelářské a reprodukční elektroniky - Prodej zboží - Zprostředkovatelská činnost v oblasti výpočetní techniky

Jsme Váš průvodce elektronikou. Internetový prodej počítačů, tabletů, notebooků, mobilních telefonů. V nabídce dále máme projektory, tiskárny, audio příslušenství, sluchátka, mikrofony, sety klávesnic a další.

Připojení k internetu v Plzeňském kraji, servis a prodej počítačové techniky.

Prodej výpočetní techniky. Poradenství: -daňové -právní -podnikatelské. Účetnictví a kontrola. Výzkum trhu a veřejného mínění.

Centrum moderního vzdělávání - vzdělávání pedagogických pracovníků DVPP - pronájem školicích prostor a poradenství Pobočka: Švermova 268/76 Liberec Prodej, pronájem a servis: - kopírovací stroje Opravy tiskáren a faxů. Renovace tonerů. Tel.:603 204 103

Prodej a servis výpočetní techniky: -počítače, notebooky a PDA, servery, komponenty, periferie, síťové prvky -software, navigační zařízení -spotřební materiál -spotřební elektronika -přestavby, opravy, rekonstrukce počítačů -poradenské služby ohledně programů na zpracování dat.

Činnost: -montáž a stavba nových PC dle přání uživatele, -oprava a repasovaní stávajících PC, -prodej a servis veškeré výpočetní techniky do 24 hodin, -poradenství v oblasti hardware i software, -tvorba webových aplikací, -design, návrhy a tisk vizitek, tvorba reklamních CD a DVD, -reklamní návrhy tiskovin, firemní letáčky atd.

Výhradní zastoupení-ZWECKFORM -ČR, SR. Etikety, fólie, papír pro: -laserové tiskárny -kopírky -jehličkové a inkoustové tiskárny. Popisový software včetně čarového kódu. Design. Papír. Propisoty. Ozdobné samolepky. Vázané formuláře pro podnikatele. Prodej, maloobchod: -textil, oděvy. Cestovní kancelář tel.:516432167.

Prodej, servis, oprava: -kancelářská technika a potřeby -počítače -tiskárny -faxy -projektory -skenery...

Prodej, distribuce: -výpočetní technika OKI*, INK*-JET* -tonery, barvící pásky -etikety, fólie.

Autorizovaný obchodní a servisní Top partner KONICA MINOLTA. Prodej, záruční a pozáruční servis, pronájem a leasing kopírek, tiskáren a faxů MINOLTA, CANON, HP, DEVELOP, PANASONIC, AGFA.

Bezpečnost informačních systémů. Audity bezpečnosti informačních systémů. Připojení do Internetu na klíč. Tvorba WWW stránek. Pronájem WWW serveru. Technologie Internetu. Tvorba ON-LINE aplikací. Řešení problematiky bezpečnostního připojení k Internetu: - FIREWALL. Správa připojení k Internetu. Dodávka výpočetních systémů: - ...

Dodávka - hardware pro průmyslová řešení Záruční a pozáruční servis - hardware pro průmyslová řešení