Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Dodávka: - kancelářský papír - spotřebnní materiál renovované alternativní a originální náplně. Profesionální renovace tonerů a inkoustových kazet - dodání renovovaných, kompatibilních a originálních kazetservis - tiskárny (profylaxe, výměny podavačů.

Prodej, maloobchod, oprava, servis, e-shop: - výpočetní technika - počítače, PC - notebooky - monitory - PDA, navigace, GPS - tiskárny, multifunkční zařízení.

Internetový prodej, E-shop: - výpočetní technika - digitální fotoaparáty - mobilní telefony - Apple notebooky, iPod - Mp3 přehrávače.

Maloobchod, prodej: -počítače -periferie -software, hardware. Dealer-AUTOCONT.

Služby: -ekologická renovace tonerových a inkoustových kazet -výkup -pronájem tiskových zařízení -servis, oprava. Dodávka, velkoobchod: -hardware, software. Servis tiskových zařízení.

Dodávky, prodej: - spotřební materiál pro tiskárny - tonery.

Prodej: - výpočetní technika, počítače - elektronika. Vývoz zboží i na Slovensko.

Poskytování připojení k internetu formou CDMA, ADSL a ISDN. Prodej, maloobchod: -výpočetní technika -příslušenství.

Poskytování připojení k internetu formou CDMA, ADSL a ISDN. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a příslušenství.

Prodej, instalace: - software pro zdravotnické zařízení a organizace - výpočetní technika. Hardware: - dodávky počítačů - periférií - náhradních a servisních dílů - stavby optických a metalických kabeláží. Software: - dodávka operačních systémů pro stanice servery - aplikačního a kancelářského softweru - instalace, konfigurace ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače, výpočetní technika -instalace SOFTWARE -grafické práce.

Prodej: -výpočetní technika, software. Obchodní zastoupení firmy SW HORRY, a.s.

Servisní činnost. Distribuce a on-line store pamětí Transcend a Kingston do značkových počítačů, serverů, pracovních stanic a základních desek Intel pro PC.

Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače. Tvorba webových prezentací, internetových stránek.

Autorizovaný dealer-PANASONIC: -kopírky, faxy, telefony, tiskárny. Renovace tonerů. Oprava, servis, prodej: -kancelářská technika.

Realizace informačních systémů výroby: -MES (Manufacturing Execution Systems) formou vývoje vlastních systémů a implementací a zaváděním systémů partnerských firem. Dodávka, maloobchod, velkoobchod, prodej: -počítačový hardware a software, poskytuje servisní služby, poradenství v oblastech aktivit a provádí školení na vlastní ...

Analýza a návrh: -informační systémy. Internetový obchod: -informační technologie -výpočetní technika.

Prodej: -výpočetní technika, pobočkové ústředny. Služby: -internet-ADSL, ISDN -hlasové služby.

Pohotovostní servis a údržbu počítačů. Hardware i software. Tvorba www stránek.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače (PC) -počítačové sestavy. Služby: -instalace software -programování -odvirování.

SIR SOFTWARE Ostrava. Software: -poradenství -oprava, servis. Renovace, dodávka, prodej: -tonery, tonerové kazety pro laserové tiskárny -kopírky -inkoustové tiskárny.

Prodej PC a PC komponentů, herních konzolí a zařízení, fotoaparátů, tiskáren, tonerů, sítě, tabletů, notebooků, routerů a ostatního elektra

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tonery - cartridge, inkousty - pásky - tiskárny - tonery, tiskárny - renovované, repasované. Oprava, servis: - tiskárny, faxy, multifunkce. Renovace: - tonery, cartridge, inkoustové kazety. Náhradní plnění: - přes partnerskou firmu ProfiToner s.r.o. poskytujeme náhradní plnění.

E-shop specializovaný na tiskárny, multifunkční zařízení, kopírky, scannery a spotřební materiál. Nabízíme originální, kompatibilní a renovované cartridge, tonery a náplně. Prodáváme značky HP, Lexmark, Canon, Xerox, Epson, OKI, Ricoh. Prodej: - notebooky, LCD monitory, TV, mobilní telefony, navigace, PC a přislušenství na ně.