JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Pojišťovna. Nabídka produktů: - životní pojištění - důchodové pojištění - úrazové pojištění - pojištění budov - pojištění majetku v domácnosti - pojištění odpovědnosti za škody - pojištění motorových vozidel - pojištění podnikatelů - zemědělské pojištění - cestovní pojištění - pojištění majetku obcí ...

Nabídka komplexních služeb v oblasti pojištění občanů, podnikatelů a organizací.

Pojišťovna. Nabídka komplexních služeb v oblasti pojištění občanů, podnikatelů a organizací.

Ezop - ekonomické poradenství - vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy - vymáhání pohledávek a právní poradenství - daňová optimalizace - on-line vedení účetnictví Naše služby poskytujeme v Královehradeckém regionu, nejčastěji v Náchodě, Hronově, Novém Městě nad Metují, Broumově, Trutnově, Úpici, České Skalici, Jaroměři, ...

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků Hostinská činnost Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Advokátní kancelář. Poskytování právní pomoci v různých oblastech práva.

Vedení: - účetnictví - daňové evidence. Daňové poradenství.

Zabýváme se průmyslovou automatizací, měřením a regulacemi. Vyrábíme elektroniku. Vytváříme LED osvětlení interiérů a exteriérů. Nabízíme property management, poradenskou činnost v oblasti ekonomiky a finančních trhů. Prodáváme systémy pro monitorování a analýzu obloukového svařování.

Konzultační a inovační společnost pro strategické, ekonomické a procesní poradenství. Vývoj software. Distribuční a implementační partner řešení Aptien. www.aptien.com

On-line účetní systémy. Vedení účetnictví: - pro firmy, živnostníky - pro bytová družstva - pro obce - pro neziskové organizace. Zajistíme pro Vás kompletní agendu spojenou s vedením účetnictví. Daňové poradenství. Zastupování před úřady.

Práce: - dlaždičské - obkladačské - zednické - výstavba zídek, oplocení. Soudní znalec: - odhady, oceňování movitého majetku.

Pronájem, půjčovna, montáže, instalace: - stavební lešení. Realitní služby Finanční služby Obchodní služby.

Naše společnost Picador - Zahradní město, s.r.o. se orientuje na výstavbu rodinných domů a bytů. Zabýváme se také rezidenčním developmentem. Fungujeme jako realitní kancelář. Poskytujeme také finanční a hypoteční servis.

Znalecká kancelář, oceňování nemovitostí, soudní znalec, odhadce. Oceňování rodinných domů, komerčních objektů, garáží, pozemků, bytů, chat pro vyrovnání manželů, darování, účetnictví, bankovní účely, finanční úřady atd.

Ilona Popková nabízí komplexní ekonomické služby. Specializuje se na služby pro Společenství vlastníků jednotek, účetní služby pro lékaře nebo personální agentury. Běžně pracuje se vzdálenou plochou nebo s ekonomickým SW Pohoda. Zpracuje vaši účetní a mzdovou agendu bez starostí a komunikuje za Vás se všemi úřady. Radí, jak uspořádat co ...

Jsme tým nezávislých finančních poradců společnosti Fincentrum a. s. a působíme na celé Moravě. Poskytujeme komplexní finanční poradenství s ohledem na potřeby klienta. Právě klient je u nás vždy na prvním místě.

FORWARDY finanční poradenství s.r.o. se specializuje na pojištění domů a domácností, aut a motocyklů, podnikatelů, životní pojištění, pojištění odpovědnosti za škody způsobené zaměstnavateli a v běžném občanském životě a na cestovní pojištění.

Web4Trader přináší aktuální ekonomické zprávy o investicích a osobních financí. Kurzy měn, zprávy z akciového trhu, pražské burzy, informace o dluhopisech, forexu a obchodování s komoditami. Najdete zde i aktuální informace o půjčkách, spoření, úvěrech, hypotékách či třeba pojištění.

Mgr. Jakub Křivánek se zaměřuje na zprostředkovávání úvěrů, hypoték, spoření a životního a neživotního pojištění.

GRANTECH s.r.o. se zaměřuje na zpracování účetnictví, účetní poradenství a pomáhá při zpracování žádostí na finanční podporu investičních záměrů podnikatelů a obcí.

Developerská - investiční, s.r.o. zprostředkovává bydlení a financování v oblastech Znojma a Přímětic.

AGRODAT Group s.r.o. poskytuje služby v oblasti účetních systémů, zpracování účetnictví nejen pro bytová družstva, vedení daňové evidence a mzdové agenty a poradí si i s programovacími pracemi a pořízením a zpracováním dat.

Společnost TAX Vázlerová s.r.o se zabývá účetním a daňovým poradenstvím. Daňové a účetní poradenství poskytované naší firmou umožňuje klientovi věnovat se vlastnímu podnikání. Specializujeme se na problematiku DPH se zaměřením na obchodování tuzemských společností v rámci Evropské unie. Daně: - daňové poradenství - zastupování klientů na ...

RAMFIN s.r.o. se zaměřuje na investiční činnost a poradenství.