JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Ekonomické a finanční poradenství V rámci služeb zajišťujeme - Procesy a efektivní řízení - Efektivní výroba - Interim management - Dlouhodobé řízení společnosti

Účetní kancelář. Vedení účetnictví a daňové evidence. Zpracování mezd a personalistika.

Projekty staveb, rekonstrukcí, pasporty staveb. Stavební a bourací práce, vyklízení objektů, sečení trávy. Odhady cen nemovitostí. Odborné posudky.

1. Ubytování, penzion, 6 pokojů, kapacita 20 osob 2. Dluhové a finanční poradenství, zpracování návrhů na oddlužení, realitní služby

Správa majetku města Stříbra s.r.o. poskytuje služby v oblasti provoz bytového hospodářství, provoz tepelného hospodářství a provoz technických služeb. Služby: - správa bytového fondu - vedení komplexní účetnické agendy vlastníkům bytů, společenstvím vlastníků, bytovým a nájemním družstvům - práce plošinami AVIA a NISSAN – opravy ...

AD LEGES s.r.o., advokátní kancelář se zaměřuje na obchodní společnosti, fúze a akvizice a na služby insolvenčního správce.

Rychlá online půjčka bez ručení do 10 minut. Inzertní portál a on-line bazar. Online recepty na vaření pro začátečníky i pokročilé kuchaře - maso, omáčky, polévky, saláty a další.

High Corporation Invest a.s. se zaměřuje na investiční činnost a poradenství.

Mgr. Eva Herufek, advokátka provozuje advokátní kancelář zaměřující se na právo smluvní, rodinné, pracovní, obchodní, správní, duševního vlastnictví a další.

INVESTRO s.r.o. se zaměřuje na investice do měn, komodit, developerských projektů, akciových indexů, cenných kovů a start-upů.

BIA s.r.o. se zaměřuje na správu a vymáhání pohledávek a na detektivní práce a osobní ochranu.

COBRA - odborné poradenství, spol. s r. o. se zaměřuje na daňové a finanční poradenství.

INSTITUT STRATEGICKÉ PODPORY, a.s. se zaměřuje na zprostředkovávání pojištění a poradenskou činnost.

Penzion. Ubytovaní. - 2x1-6 lůžkové pokoje: - kuchyň, WC, koupelna, barevná televize, satelit. Vedení účetnictví.

Vedení účetnictví. Zpracování daňového přiznání.

Ekonomické služby, provádění: -veřejné dražby, dražba, dražeb -likvidace společností, společnosti -spisové a skladové služby -komplexní služby pro likvidátory a správce konkurzních podstat.

Klientům, kteří potřebují účetní, poradenské, a administrativní služby, nabízíme možnost back office zázemí nejen v Česku, ale také v Anglii, Německu, Rakousku, Polsku, Rumunsku, Bulharsku, Maďarsku Rusku, Ukrajině, USA, Turecku, UAE a mnoha jiných zemích. Služby poskytujeme také v angličtině, němčině a polštině.

Fintree s.r.o. provozuje internetový portál FINTREE.CZ zaměřující se na FinTech, kryptoměny, technologie a mnoho dalšího.

Ing. Natálie Jurdová jako odhadce nemovitostí, Vám poskytne: - tržní odhad - stanovení ceny nájemného - právní služby

Jsme specialisté na nebankovní půjčky a úvěry zajištěné nemovitostí. Naše půjčky jsou určeny pro klienty, kteří nemohou žádat o úvěr v bance. Žádat lze až o 80% tržní ceny nemovitosti! Nenabízíme zpětný leasing, ale úvěr se zástavou, jako banky. To znamená, že majitelem nemovitosti je až do úplného splacení půjčky klient! Dobu ...

Realitní a zprostředkovatelská činnost. Fotografická činnost nemovitostí (foto, video, dron, virtuální prohlídky a vizualizace). Odhady nemovitostí pro dědictví či tržní ocenění. Focení z dronu a natáčení dronem, 3D vizualizace, fotografování nemovitostí, fotorealistické vizualizace, videoprohlídky nemovitostí a další služby.

Získáváme dotace pro obce, města a firmy. Pravidelně aktualizujeme přehled dotačních výzev pro obce i pro firmy. Připravujeme projektové dokumentace a veřejné zakázky. Zajistíme pro Vás dotace na klíč.

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy - daňové poradenství

JH9 nemovitostní fond a.s. se zaměřuje na investice do nemovitostí a na jejich prodej a odhady.