JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Účetní firma s mnohaletou tradicí a zkušenostmi. Zpracováváme: - daňová evidence - podvojné učetnictví - mzdová agenda - personalistika - daňové poradenství - daňové přiznání.

Služby - audit účetních jednotek - ekonomické a organizační poradenství a konzultace - daňové poradenství a oceňování majetku - finanční analýzy a podniková strategie - řízení změny, koučování a mentoring - školení managementu, procesní řízení.

Společnost Rostislav Bednář poskytuje: -stavební spoření -hypoteční úvěry -penzijní připojištění -životní pojištění -daňové úlevy aj.

Advokátní kancelář - právní služby zaměřené na právo rodinné, pracovní, obchodní a občanské. Pobočka advokátní kanceláře: - nám. Přemysla Otakara 796, Litovel

Společnost Denisy Olšákové poskytuje služby v účetníctví, daňové evidenci a zpracování mezd.

Nabízíme vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, daní a poradenství. Pro živnostníky a firmy nejen v Brně a okolí. Stavíme na letitých zkušenostech sesterské auditorské firmy. Nabízíme služby nejvyšší úrovně za rozumnou cenu. Jsme tu pro vás 24/7, s úsměvem a rádi poradíme.

Společnost DANFIS je daňově poradenskou firmou se zaměřením na střední a menší klienty. Kromě daňového a účetního poradenství poskytuje DANFIS kompletní outsourcing účetnictví a manažerské poradenství.

Pojišťovací makléř. Zprostředkování pojištění - finanční způsobilost dopravců - odpovědnost silničních dopravců - pojištění nákladů -vozidel - zákonné, havarijní -podnikatelů a majetku -nemovitosti, domácnosti -životní -cestovní -stavební spoření -penzijní připojištění.

Služby: - finanční poradenství

Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství -mzdy, pojištění a důchodová problematika -zpracování smluv, výkazů a směrnic -komplexní služby za nízké ceny. 53034073

Společnost BILANCE ALFA s.r.o. poskytuje outsourcingové služby, vedení účetnictví, daňové poradenství, auditorské služby, zpracování mzdové agendy v Praze a v Brně.

Společnost Freedom Financial Services, s.r.o. poskytuje služby finanční poradenství, privátní auditní servis.

Váš konzultant s.r.o. se zaměřuje na finanční plánování, investice, hypotéky, pojištění různých rizik a na reality.

Činnosti společnosti HAZI Brno s.r.o. jsou: - pojišťovací služby - pojištění vozidel, majetku, životní, úrazové, odpovědnosti...atd.

Společnost Daňová a účetní kancelář Kuřim s.r.o. se věnuje daňovému poradenství pro firmy a neziskovky z Brna. Nabízíme zpracování daňového přiznání k DPH, vedení účetnictví a mzdové agendy. Provádíme rekonstrukci účetnictví předešlých období.

Služby: - poradenství v oblasti pojišťovnictví a bankovnictví - finanční poradenství

Ing. Bc. Martin Vácha má firmu poskytující služby v oblasti oceňování nemovitostí. Jako odhadce oceňuje rodinné domy, činžovní domy, bytové jednotky, garáže, pozemky ale i věcná břemena.

EFEKTA investiční zprostředkovatel s.r.o. poskytuje investiční služby v rámci celé skupiny. Jde o investice do nemovitostí, telekomunikací a energetiky.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd - audit účetní závěrky - daňové, ekonomické poradenství.

Společnost JK EDIT, s.r.o. se zabývá účetníctvím a daněmi. Poradíme Vám v daňových otázkách. Vedeme účetnictví nově založeným firmám. Přebíráme účetnictví dle Vašeho požadavku i během roku. Radíme živnostníkům a vedeme daňovou evidenci. Zpracujeme daňové přiznání fyzické osoby. Víme, co potřebujete, věnujeme se Vám.

Face Financial, s.r.o. se zaměřuje na poskytování finančních služeb ve spolupráci s developerskými a realitními kancelářemi.

Správa nemovitostí - technická správa budov - administrativní, ekonomické a účetní služby.

Služby: - povinné ručení online - kalkulátor povinného ručení a havarijního pojištění

Poradna v Brně. Kompletní poradenství v oblasti financí. Specializace na daňové poradenství ODDLUŽENÍ OBČANŮ A OSVČ DLE INSOLVENČNÍHO ZÁKONA. Konzultace zdarma.Praxe přes 5000 klientů. S námi končíte, až máte povoleno oddlužení.Tel 776119448, specialista pro oddlužení.