JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Společnost IMAPO s.r.o. má odborníky na náhradu škody, zejména z dopravních nehod, ale i jakýchkoliv jiných pojistných či škodných událostí. Řešíme amortizace, korekci nákladů na materiál, neproplacené zápůjčky náhradních vozidel či ušlý zisk a také totální škody. Věnujeme se také náhradě újmy na zdraví – bolestné, ztížení společenského uplatnění ...

Specializujeme se na bankovní a nebankovní půjčky i hypotéky, úvěry pro podnikatele, vyplacení exekuce, oddlužení nemovitostí, zpětný leasing nemovitostí. Spolupracujeme s ověřenými investory.

Poradenství: -ekonomické a finanční -auditorské služby -účetní, daňové.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně.

InvestInGold s.r.o. je investiční společnost, která Vám umožní zhodnotit Vaše finance vložením prostředků do investičního zlata.

Realitní kancelář Oceňování majetku pro věci nemovité

Makléřská pojišťovací společnost: - vypracujeme audit vašeho stávajícího pojištění a zhotovíme podklady pro návrh nového pojištění na základě specifických potřeb klientů. Naší snahou je snížení nákladů na pojištění.

PROINKASO SERVICE s.r.o. se zabývá vymáháním a odkupem pohledávek.

AK ROTT s.r.o. provozuje advokátní kancelář.

Služby: - daňové a finanční poradenství.

DARA Company s.r.o. se zaměřuje na účetnictví, daňovou evidenci, vedení mezd a auditorské služby.

Služby: - informační servis - správa a odkup pohledávek - inkasní služby

Účetní, daňové a ekonomické poradenství. Zastupování na úřadech. Administrativní práce. Vedení: - účetnictví, daňové evidence - mezd a personalistiky. Účetní audit, účetní závěrka. Poskytování pravidelných informací o stavu účetnictví, propočet daňové povinnosti, upozornění na rizikové položky na účtech v účtové osnově.

Kristina Krejčí s.r.o.je společnost poskytující pojištění: - životní - majetku, auta - především firemní vozidla - cestovní pojištění - pojištění podnikatelů Dále také stavební spoření a penzijní připojištění

Ekonomický servis Brno Vedení účetnictví, daňové evidence, personalistika a mzdy. Spolupráce s daňovým poradcem a auditorem

Služby: -daňové poradenství: -poskytování daňového poradenství pro organizace i jednotlivce -zpracování daňových přiznání -zastupování klientů v daňovém řízení -optimalizace daňové povinnosti -odklad termínu pro podání daňového přiznání -vedení účetnictví: -komplexní vedení podvojného účetnictví včetně mzdové ...

Rozhodování sporů v rozhodčím řízení (arbitráže) vyplývajících ze: -smlouvy o dílo, nájemní smlouvy, o půjčce, o úvěru, leasingové, kupní smlouvy na nemovitosti a zboží, směnky, pracovní smlouvy -darovací smlouvy, převody nemovitostí, dohoda o hmotné odpovědnosti, o provedení práce a pracovní činnosti pracovní smlouvy, ...

RAVO Trade EKO, s.r.o. jako velkoobchod světelné techniky, poskytování konzultační činnosti v oblasti legislativy životního prostředí.

Malůšek Jiří Ing. provozuje patentovou a známkovou kancelář. Pro své klienty připravují, zastupují v oblasti průmyslového vlastnictví, zejména vynálezy a ochranné známky, dále v oblasti užitné vzory, topografie polovodičů, označení původu

Činnost: - izolace plochých střech

STAGA stavební agentura s.r.o. poskytuje sofesionální služby v oblasti stavební ekonomiky. Nabízíme služby investorům, stavebním firmám, projektantům, architektům i soudním znalcům. -stavebními kalkulacemi -analýzy nabídek v rámci výběrových řízení -cenová kontrola výstavby -oceňování škod, propočet investičních nákladů projektu.

DRAMOD, s.r.o. poskytuje právní pomoc, účetní a daňové poradenství Finančně ekonomické rady ve věcech: -daně, odvody, poplatky a jiné platby.