JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: - ekonomické a strategické poradenství

Czech Tax Advisors s.r.o. zabezpečují služby: - komplexní poradenské služby v oblasti přímých i nepřímých daní - účetní poradenství - vedení účetnictví, mzdové agendy - další administrativní a podpůrné služby související se zakládáním společností

Descendent s.r.o. provozuje daňové poradenství, vedení účetnictví, právní poradenství.

TANK s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství, on-line software a na tvorbu webových prezentací.

PROANIMAL s.r.o. srovnává a hodnotí nejlepší služby, software a produkty.

Služby: - oceňování - znalecké posudky

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy - daňové poradenství

HTS v.o.s. podniká v oblasti ekonomického a účetního poradenství. Dále: -zpracování dat -poskytování software.

Služby: - ekonomické, daňové poradenství.

PEKAB spol. s r.o. poskytuje: - daňové poradenství - zpracování daňového přiznání - daňová evidence - mzdy a personalistika

NOcrime s.r.o. se zaměřuje na správu a inkaso pohledávek, účetnictví, fyzickou ostrahu a bezpečnostní systémy a na detektivní a právní služby.

AUTO CRASH Info s.r.o. se zaměřuje na poskytování právních služeb při uplatnění nároků u pojišťovny a na vypracování lékařských a znaleckých posudků.

Montostav, s.r.o. se zabývá: -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související ...

Služby - zpracování účetnictví, daňové evidence, daní, personalistiky a mezd. Kancelář: - adresa: Bayerova 23, 602 00 Brno.

Účetní a daňová kancelář - zpracování účetnictví - daňové služby - zpracování mezd a personální agenda.

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - daňová přiznání - zpracování mezd.

Účetní a daňové služby - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd a vedení kompletní mzdové agendy.

TEA consulting s.r.o. dělá daňové poradenství. Vedení a rekonstrukce účetnictví: - daňová evidence (jednoduchá) - zpracování mezd - účetní poradenství - vedení účetnictví (podvojné).

Nabídka půjček, hypotečních úvěrů, stavebního spoření a realitních služeb, vyplácení exekucí a oddlužení.

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba ...

Gabriela Novosadová se zaměřuje na účetnictví, daňové poradenství a na personální a mzdovou agendu.

Just Invest s.r.o. se zaměřuje na investiční služby týkající se podílových a svěřeneckých fondů, fondů kvalifikovaných investorů a na alternativní investice.