JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
J & J, spol. s r.o. je společnost, která Vám zprostředkuje pojištění.

Zabýváme se zejména finančním poradenstvím pro občany, pojištěním motorových vozidel, správou pojištění měst a obcí. Zajišťujeme komplexní péči od vyplnění formulářů po následné pojistné plnění. Díváme se pod pokličku stávajících smluv a umíme odhalit nesrovnalosti, rizika i skryté nedostatečnosti v jejich nastavení. Díky optimalizaci smluv jsme ...

Vyterm, s.r.o. zajišťuje: -Projektování elektrických zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Testování, měření, analýzy a kontroly - Zámečnictví, nástrojářství - Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny - Vodoinstalatérství, ...

Vedení účetnictví a daňové evidence. Zpracování: - mzdy - personalistika. Daňové poradenství.

Poradenství: - ekonomické - daňové, účetní. Daňový poradce.

Daňová kancelář: -vedení daňové evidence -vedení účetnictví (podvojné účetnictví) -daňové poradenství -ekonomické konzultace -zpracování mzdové agendy pro malé organizace aj.

Daňové poradenství Finanční poradenství Účetní poradenství Komplexní vedení podvojného účetnictví a daňové evidence Zpracování daňových přiznání Mzdové účetnictví, personalistika Zastupování na úřadech Smluvní záruky a ceny Zpětná rekonstrukce účetnictví Pojištění osob a majetku Pořádání kurzů a školení

Mgr. Ria Polášková poskytuje advokátní a právní služby, speciálně právo rodinné, pracovní, obchodní, insolvenční, trestné a správní.

Zprostředkování prodeje a nákupu firem všech velikostí, obchodních podílů i akcií.

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Poskytování finančních prostředků. Přímý výkup nemovitostí. Oddlužení nemovitostí. Řešení exekucí. Zástavy nemovitostí. Prodej nemovitostí. Tržní odhady cen nemovitostí. Zřizování zástavního práva. Zastupování klientů při jednání s úřady (finanční, katastrální) a dodavateli služeb (plyn, voda, elektřina).

Financování nemovitostí - hypoteční úvěry - stavební spoření - spotřební a úvěrová družstva Pojištění - povinné ručení na automobil - havarijní pojištění - pojištění majetku a odpovědnosti občanů - životní a úrazová pojištění - pojištění průmyslu a podnikatelů Půjčky a úvěry - účelové a ...

Likvidace: - pojistné události.

Služby: - oceňování věcí movitých - znalecká činnost - obor ekonomika, strojírenství, doprava - pojištění majetku, osob, odpovědnosti, vozidel, dopravy. Autopůjčovna.

Zprostředkování hypotečních úvěrů, stavebních úvěrů, spoření, stavebního spoření. Finanční poradenství.

SPENDIA s.r.o.poskytuje: - poradenství při výběru nejlepšího dodavatele - právní služby, speciálně firemní právo - nastavení nákupních procesů - e-aukce

Advokátní kancelář Musil a partneři s.r.o. poskytuje komplexní právní servis.

EP servis, spol.s r.o. poskytuje služby: - vedení jednoduchého, podvojného účetnictví - zpracování DPH - zpracování daňových přiznání - spolupráce s likvidátory a správci konkurzní podstaty - mzdy a personalistika - zastupování firem-správy sociálního zabezpečení, zdravotní pojišťovny, finanční úřady.

Portis Investment, s.r.o. je společností vykonávající činnost daňových poradců, ekonomické a finanční poradenství, finanční analýzu a řízení nákladů. Také nabízení služby účetních poradců, vedení účetnictví a vedení daňové evidence

Účetní kancelář Contlife s.r.o. se specializuje na daňové poradenství, mzdy, personalistiku a veškerou daňovou evidenci.

Finance Morava Corporate s.r.o. jsou finanční zprostředkovatelé, kteří na základě požadavků klienta vytvoří nabídky velkých bank a pojišťoven. Poskytují finanční služby jako jsou hypotéky, úvěry, spoření (penzijní, spořící účty apod.), investice a pojistné služby (pojištění vozidel, života, nemovitostí i domácností).

ORKÁN plus, s.r.o. zajišťuje vedení účetníctví, řeší komplexně problematiku mezd a personalistiku. Také poskytuje daňové a právní poradenství, audit účetní uzávěrky.

ORKÁN plus, s.r.o. zajišťuje vedení účetníctví, řeší komplexně problematiku mezd a personalistiku. Také poskytuje daňové a právní poradenství, audit účetní uzávěrky.