JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
ORKÁN plus, s.r.o. zajišťuje vedení účetníctví, řeší komplexně problematiku mezd a personalistiku. Také poskytuje daňové a právní poradenství, audit účetní uzávěrky.

ORKÁN plus, s.r.o. zajišťuje vedení účetníctví, řeší komplexně problematiku mezd a personalistiku. Také poskytuje daňové a právní poradenství, audit účetní uzávěrky.

Účetnictví Moravcová, s.r.o. poskytuje služby: - vedení účetnictví - mzdová agenda - daňové poradenství

Poradenství: - daňové, daňový poradce - finanční, ekonomické. - vedení účetnictví - zpracování daňového přiznání.

Společnost poskytuje činnosti v oblasti pojišťovnictví, jako je pojištění vozidel, zajištění v případě úrazu, pojištění majetku občanů i firem. Na základě zjištěných potřeb Vám mohou srovnat nabídky velkých bank a pojišťoven. Z finanční oblasti provádí hypoteční úvěry a půjčky na bydlení.

AP INVESTING, s.r.o. provádí stavební činnosti, inženýrské a poradenské služby při zajišťování financí na infrastrukturu obcí. Také zajišťují stavební dozor a finanční přípravu staveb.

AUDIT PROFESIONAL Vám již dvacet let poskytuje auditní, daňové a související poradenské služby na nejvyšší odborné úrovni garantované vedoucími pracovníky společnosti. Poskytujeme klientům komplexní služby v oblasti auditu, daňového a účetního poradenství na profesionální úrovni s vysokou mírou efektivnosti na straně klienta. Jako první ...

Poradenství: - ekonomické. Služby: - vedení účetnictví - mzdová agenda.

Poradenství: - ekonomické - účetní, vedení účetnictví - finanční - daňové, daňový poradce.

Účetnictví, daňová evidence, zpracování daňových přiznání.

Daňové poradenství. Vedení a zpracování účetnictví.

Poradenství: - ekonomické poradenství - mzdové účetnictví.. Zpracování mezd (mzdy) - veřejná správa, podnikatelé. Školení v oblastech BOZP a PO.

Účetní, daňové, ekonomické poradenství. Zpracování: - účetnictví - mzdy, personalistika - daňová evidence.

Daňový poradce Ing. Zdeněk Dvořák působí jako specialista na daně, audity a účetnictví. Nabízíme komplexní služby v tomto oboru. Zabýváme se vedením účetnictví a daňové evidence, provádíme auditorskou činnost, zajistíme Vám kompletní zpracování mezd a daňových přiznání. Pomůžeme Vám orientovat se v daních, soukromým osobám, firmám a právnickým ...

Společnost Ing. Ferenc, s.r.o. svým klientům poskytuje komplexní účetní a daňové služby. Provádíme zpracování daní, daňových přiznání, mezd. Dále nabízíme vedení účetnictví, daňové evidence, účetní a daňové poradenství. Naši kancelář naleznete na adrese Na Sypčině 5, Praha 4. Účetní a daňová kancelář, služby: - zpracování, vedení účetnictví ...

Společnost BK AUDIT spol. s r.o. jak již napovídá její název poskytuje svým klientům komplexní auditorské a daňové služby. Do našeho portfolia patří daňové audity podnikatelských subjektů z různých průmyslových odvětví a z oblasti služeb, daňové poradenství, služby bilančního účetního, účetního experta, soudního znalce a asistentů auditora. ...

Vedení účetnictví, daňové evidence a mzdové agendy zajišťujeme pro naše klienty kompletní účetní servis. Naše služby poskytujeme zejména v Praze a okolí, ve Středočeském a Jihomoravském kraji. V dnešní elektronické době ale není problém poskytovat naše služby kdekoliv v České republice.

Činnost: - ekonomické a finanční poradenství Školení: - účetnictví - daně

Nabízíme komplexní právní služby se zaměřením na generální praxi. Advokátní služby poskytujeme také v německém jazyce. Činnost: - právní služby - advokátní služby. Naší prioritou je spokojený zákazník a proto dbáme na vysoce profesionální přístup. Naše dlouholeté zkušenosti v oboru Vám zaručují ty nejlepší služby. Sídlo ...

Poskytujeme finanční služby, služby rodinného finančního poradce, finanční poradenství. Zajištění, vyřízení, poradenství: - hypotéky - zajištění vyřízení úvěru až po čerpání - refinancování hypotéčních úvěrů - tvorba, správa rezerv - půjčky - stavební spoření.

Rychlá půjčka 500 Kč až 300 000 Kč - Doba splatnosti: 1 den až 84 měsíců - Rychlost: do 10 minut - Úroková sazba : od 4, 99 % p.a. RPSN 5, 55 % Požadavky: - Věk od 18 do 64 let - České občanství - Vlastní bankovní účet vedený na vaše jméno - Stálý příjem