JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Účetnictví a mzdy Blansko a okolí, Brno a okolí. - účetnictví - mzdy a personalistika - daně

Služby: - účetnictví - daně, mzdy Služby: - tvorba a správa webových stránek a eshopu tel.: 734 535 017

Služby: -investiční a majetkové poradenství

Služby: -vyhledávání pohledávek -prevence platební morálky

Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství.

Směnárna, směnárenská činnost. Další pobočky: OC Breda & Weinstein - U Fortny 49/10, Tel.:553 663 636 - Po-Ne 9.00 - 21.00 GLOBUS - Těšínská 2830/83, Tel.:553 673 440 - Po-Ne 8.30 - 20.30

Směnárna: - valuty, výměna peněz, peníze - nákup, prodej exotických měn.

Služby: - webhosting - tvorba webové stránky

Služby: - účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování mzdové agendy

Služby: - daňové poradenství - účetnictví

Služby - správa peněžitého majetku investorů.

ACARTUS je mezinárodní síť účetnických kanceláří, poskytující služby v oblasti účetnictví, mezd, daní a financí s možností on-line přístupu. V současnosti působí prostřednictvím svých poboček ve třech zemích stření Evropy a to v České republice, Polsku a Slovenské republice. Členové našeho týmu se vyznačují dlouholetou zkušeností v různých ...

Služby: - ekonomické, organizační a účetní poradenství - zprostředkovatelská činnost - pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor, skladovacích prostor.

Poskytování účetních služeb a daňového poradenství pro firmy i podnikatele.

Firma SEADD s.r.o. působí v regionu Uherské Hradiště, její hlavní činností je zakázková výroba a montáže prvků pro vybavení interiérů a exteriérů i městský mobiliář. Vyrábíme kovové, ocelové, nerezové, hliníkové konstrukce, nerezové zábradlí vnitřní i venkovní, zastřešení dveří včetně instalace. Podstatnou část našich zakázek tvoří městský ...

Činnost: - pomoc firmám s vymáháním pohledávek - odkup pohledávek - preventivní sledování změn ve veřejných rejstřících

Služby, poradenství: - ekonomické, daňové - zpracování podnikatelských záměrů - ekonomické rozbory k založení firmy - vedení účetnictví (daňová evidence, účetnictví) - zpracování daňových přiznání.

Daňové poradenství - veškerá přiznání všech daní Daňová evidence - podvojné účetnictví

reality, prodej a pronájem nemovitostí výkup nemovitostí exekuce a jejich vyplacení a zastavení insolvence - oddlužení - osobní bankrot právní servis

Služby: - správa a údržba majetku města Zliv - poskytování technických služeb - provozování sběrného dvora - provozování autokempu Mydlák - nakládání s odpady - služby v oblasti administrativní správy a vedení účetnictví SVJ.

KARPAZA s.r.o. se specializuje na dluhové poradenství, finanční analýzy, oddlužení, přeúvěrování půjček a realizuje školení finanční gramotnosti.

Realitní činnost. Nákupy nemovitostí- byty, domy a pozemky. Rekonstrukce bytu v původním stavu. Prodej nemovitosti po kvalitní rekonstrukci.