JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Realitní kancelář, služby: -zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí -kupní, darovací smlouvy, podklady -zajištění vkladu do katastru nemovitostí. Znalectví, služby: -soudní znalec -odhady nemovistostí (převody majetku, pozůstalosti) -tržní ocenění nemovitostí -oceňování nemovitostí pro úvěrová řízení -znalecké posudky-ekonomika ...

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence. Daňové a účetní poradenství.

TNI GROUP je realitní a investiční skupina, která se zaměřuje na správu nemovitostí, developerské projekty, investice do perspektivních a rostoucích segmentů.

Naše společnost se zabývá odborným poradenstvím a řešením veškerých skutečností v rámci dluhů a financí již přes 10 let. -Platební neschopnost -Oddálení exekuce -Nevykonatelná exekuce -Jak se bránit exekuci, exekutorům. Máme specializaci na administrativní, organizačně hospodářské, finanční a ekonomické poradenství. Pokud máte problémy s ...

GooD Tax s.r.o. je daňová kancelář, která nabízí průběžné poradenství, vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy a daňové poradenství.

Služby: -účetnictví - daňová přiznání

Geodet, zaměření pozemku, stavby, geometrický plán, věcné břemeno, církevní majetek, vytyčení hranice, stavby, podklad pro projekt Znojemsko, Hrušovany nad Jevišovkou, Miroslav, Moravské Budějovice, Jihomoravský kraj, Vysočina -ocenění nemovitosti -zaměření skutečného provedení stavby -geodetické práce v katastru nemovitostí -geometrické ...

JUDr. Anna Frantalová, Ph.D., advokátní kancelář poskytuje komplexní právní služby, specializuje se na občanské, obchodní a veřejné právo.

Čalúnnictvo Kuriérske služby Upratovacie práce Donášková služba Leasingová činnosť Montáž sadrokartónu Vedenie účtovníctva Administratívne práce Maliarstvo, natieračstvo Prenájom športových potrieb Reklamná, propagačná a inzertná činnosť Kancelárske, sekretárske a kopírovacie služby Mechanické úpravy v rozsahu voľných ...

Společnost Galušková s.r.o. poskytuje účetní, daňové a poradenské služby.

Společnost NAJFIN CZ, s. r. o. zprostředkovává půjčky a úvěry online.

Společnost DANĚ V POHODĚ, spol. s r.o. pomáhá efektivně sledovat náklady (výdaje) a výnosy (příjmy), závazky a pohledávky. Realizují daňovou evidenci a optimalizaci.

Společnost DIVONE s.r.o. je makléřskou společností v oblasti pojišťovnictví.

Jan Vrzgula je obchodní zástupce ČSOB.

Kompletní zpracování daňového přiznání. Vedení účetnictví. Mzdová agenda. Poradenství: - právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb.

MaFin Invest, s.r.o. se zaměřuje na zprostředkování, poradenské služby, servisní poradenství, hypotéky, úvěry, pojištění a investice.

MIFIN s.r.o. je společnost, která se zabývá směnárenskou činností a dalšími finančními službami. Máte-li potřebu směnit peníze, koupit dálniční známku, nebo poslat peníze do zahraničí, navštivte jejich pobočku na Masarykově náměstí 3090/15 v Ostravě. Tam vás čeká profesionální a příjemný personál, který vám nabídne výhodné kurzy, rychlé a ...

Vedení účetnictví a daňové evidence. Optimalizace daní. Zpracování mezd a vedení personalistiky.

Autobazar, kompletní služby -prodej vozidel, automobily, vozy, auta -výkup aut za hotové i protiúčet -leasing -komisní prodej. -zajímavý úvěr bez ručitele, nulová akontace -leasing nebo úvěr do deseti minut -povinné ručení motorových vozidel -havarijní pojištění motorových vozidel Výkup, prodej: -ojeté automobily.

Advokátní kancelář se zaměřením na občany a právní služby Poskytujeme pomoc v právu: rodinném, insolvenčním, pracovním, správním, obchodním, exekučním a občanském. FO a podnikatelům zajišťujeme obchodní, trestní a správní právo a další služby.