JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Výroba brusiv a ostatních minerálních nekovových výrobků -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Pěstitelské pálení -Výroba textilií, ...

Firma ADRIA reality - Jaroslav Čupík se sídlem v Mladé Boleslavi se již 30 let zabývá realitní činností. Působíme především v okrese Mladá Boleslav. Svým zákazníkům nabízíme zprostředkování, nákup, prodej a také správu nemovitostí. Realizujeme také pronájem nemovitostí, pozemků a nebytových prostor. Samozřejmostí je zajištění znaleckých ...

Ing. Pavel Dvorský, Ph.D. provozuje účetní a daňovou kancelář. Služby - vedení účetnictví a daňové evidence - daňové poradenství a optimalizace - mzdová a personální agenda.

Společnost Jezírko Servis poskytuje konzultace, jak v dnešní době realizovat levné bydlení v přírodě. Současně nabízí kompletní realizace bydlení a celého okolí domu - zahrady, zahradní jezírka - koupací, okrasná, na chov ryb, bio bazény. Působí v regionu Zlínský kraj, Jihomoravský kraj, Praha.

Účetnické služby. Komplexní služby v oblasti účetnictví: - podvojné účetnictví - daňová evidence (jednoduché účetnictví) - mzdová agenda - zpracování mezd - daňové přiznání - zpracování účetní závěrky. Jsme Vám k dispozici v okresech Karviná, Ostrava.

Advokátní kancelář Mgr.Pavla Andrleho se sídlem v Ostravě a pobočkou ve Vítkově poskytuje kompletní právní služby v oblasti občanského, rodinného a trestního práva jako je návrh na rozvod, vymáhání pohledávek, tvorba smluv aj. Působí jako obhájce i žalobce a zajišťuje také advokátní úschovy finančních prostředků a listin. V rámci své činnosti ...

Služby: - poradenství CMR - správa a vymáhání pohledávek - inkaso pohledávek - zjištění informací o fyzických nebo právnických osobách vedených v registrech různých států EU - pomoc pro dlužníky - právní podpora (pracovní právo)

Účetní a daňová kancelář. Služby: -účetní, vedení účetnictví -zpracování mezd -daňové poradenství -odborné posudky.

Nabízíme klientům široké spektrum služeb v oblasti účetní, daňové, mzdové a personální agendy. Zpracujeme za Vás vše, počínaje přiznáním daně přes mzdy až po účetní uzávěrku. Upozorníme na rizikové položky, zkonzultujeme možná řešení, navrhneme daňovou optimalizaci. Jsme schopni ve velmi krátké době založit nebo převzít účetnictví od jakéhokoli ...

Investujte s námi do prémiových nemovitostí a získejte každý měsíc garantovaný výnos z nájemného. Nabízené budovy sami stavíme, rekonstruujeme a řešíme vše, co souvisí s jejich pronájmem.

Notářská kancelář. Služby: -notářské, notářství -sepisování smluv /smlouvy/ -ověřování /ověření/ podpisů. Pracovní doba: -po 7:30 - 11:45 12:45 - 16 -út 7:30 - 11:45 12:45 - 16 -st 7.30 - 11.45 12.45 - 16.30 -čt 7:30 - 11:45 12:45 - 16 -pá 7:30 - 11:45 12:45 - 14.00.

Nabízíme nebankovní půjčky se zástavou nemovitosti. Pro naše klienty máme levné, bezpečné úvěry s úrokem jako v bance. Vyplácíme exekuce, nenahlížíme do registrů dlužníků a u některých produktů nemusíte dokládat své příjmy, proto jsou naše půjčky vhodné i pro začínající podnikatele, kteří nemohou doložit DP. Výhodné konsolidace Vašich půjček se ...

Poskytuje - ekonomické poradenství - strategický finanční poradenský servis Oceňování podniků a majetku Elektronické aukce nemovitostí

Nabízíme služby advokátní kanceláře. Zaměřujeme se na obchodní právo, fúze a akvizice, občanské právo, pracovní právo, soudní spory, rozhodčí řízení, trestní a přestupkové právo, mezinárodní a vnitrostátní přepravu, logistiku a další.

LEJČEK & ASSOCIATES, patentové a právní kanceláře: Patříme mezi moderní patentové a právní kanceláře evropského typu, které pružně reflektují potřeby svých klientů ve vybraných právních oborech, chrání jejich oprávněné zájmy a uvádějí do života po autorsko-právní i průmyslově-právní stránce též jejich uměleckou tvorbu, myšlenky, nápady a inovace.

Advokátní kancelář poskytuje komplexní právní služby se zaměřením na individuální požadavky klienta. Zastupujeme klienty před soud a připravujeme smluvní podklady. Nejčastěji se zabýváme trestním právem, obchodním právem a právem občanským.

Advokátní kancelář se specializací na oblast azylového, bytového, obchodního a rodinného práva a nemovitosti. Obhajoba ex offo.

Právní služby zejména v oblasti dědického, smluvního, obchodního práva a mediace.

Poskytování právních služeb advokáta se zaměřením na převody nemovitostí, nájemní právo, sousedské vztahy, obchodní korporace, ochranné známky, GDPR, pohledávky a dluhy, rodinné právo, náhradní mateřství, dědické právo, smlouvy on-line/vzorové smlouvy, on-line právní poradenství.

Poradenství, psaní odborných textů, lektorská činnost a organizace jednorázových školení i vzdělávacích programů v oblasti polygrafie. Finanční poradenství.

Služby, které poskytuji: - komplexní vedení účetní agendy dle českých právních předpisů (od převzetí prvotních dokladů přes zpracování, zaúčtování účetních dokladů až po výstupní informace a zpracování účetních výkazů), - - vyhotovení sestav / informací z účetnictví k vedení korporace dle požadavků klienta; předkládání průběžných výsledků bance. - ...

Společnost DÉMOS, spol. s r.o. se zaměřuje na kompletní správu nemovitostí a také výstavbu a provoz domovních kotelen. Dále svým zákazníkům poskytujeme veškerý účetní, právní a technický servis. Sídlo společnosti naleznete na adrese Chodská 1115, Ústí nad Orlicí. Služby: - správa a údržba nemovitostí - tepelné hospodářství (výroba a rozvod ...

Zpracování dokumentace: - rozvoj obcí a měst - vyhodnocení - poradenství s financováním za pomocí dotací - komunální odpady - rozbory - pobočka Vysočina