JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Advokátní kancelář, právník. Poradenství: - právní.

Hlavní činností společnosti BASILDON s. r. o. je poskytování komplexních služeb v oblasti účetnictví, daňové evidence, účetního a daňového poradenství či zpracování mezd.

Služby: -kapitálové životní pojištění -investiční životní pojištění -úrazové a nemocenské pojištění -pojištění domů a domácností -pojištění odpovědnosti z provozu vozidla a havarijní pojištění -pojištění odpovědnosti -hypoteční úvěry -spotřebitelské úvěry -stavební spoření, úvěry ze stavebního spoření -penzijní připojištění -akciové ...

Odhady a oceňování nemovitostí - bytů, domů, pozemků. Znalecké posudky. Rozpočty staveb. Vady a poruchy staveb. Obvyklé (tržní) ceny, ceny dle oceňovacího předpisu. Životnost a opotřebení staveb.

Soudní znalec - oceňování nemovitostí - v oboru ekonomika odvětví ceny a odhady se specializací nemovitosti - v oboru stavebnictví odvětví stavby obytné a průmyslové.

Daňová evidence. Účetnictví. Zpracování mezd. Účetní poradenství Daňové přiznání.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence, vedení mzdové agendy, zpracování daňového přiznání.

ELEKTRONIKA - INFORMAČNÍ TECHNOLOGIE - ELEKTROTECHNIKA - Montáže - Projekty - Revize - Servis - Soudní znalec

Arbitrážní soud, rozhodce ad hoc

Účetnictví: -daňová evidence -podvojné účetnictví -mzdy a mzdová agenda Služby: -audit -bankovní sféra (bankovní úvěr, zpracování podkladů pro leasingovou společnost) -zpracování statistických údajů.

Nabízíme komplexní služby v oblasti zpracování účetnictví pro právnické i fyzické osoby. Provádíme zpracování mezd, rekonstrukce účetnictví, účetní poradenství i zastupování na úřadech. Naši kancelář najdete v Kladně na ulici Švýcarská.

Poradenství. Služby: -podnikatelské úvěry na klíč: -provozní a investičně-rozvojové úvěry s překlenovacími, střednědobými i dlouhodobě-stabilizačními parametry -provozní podnikatelský úvěr s parametry hypotečního úvěru pro podnikatele vlastnící nemovitosti -financování všech typů nemovitostí: -financování nákupu, ...

Služby: -leasing a zpětný leasing na: -kancelářká technika. -automobily.

Ekonomické a právní poradenství: - cash-flow management - řízení rizika v obchodních vztazích - analýza a řešení závazků - zavedení controllingu - zhodnocení finanční stability společnosti - revitalizační programy - utlumení činnosti. Správa a vymáhání pohledávek: - nákup a prodej pohledávek

Paní Ing. Libuše Cikánková provádí audit systému jakosti a bezpečnosti potravin. Nabízíme interní audity systému kvality a bezpečnosti potravin firmám zaměřených na výrobu a distribuci potravin, pokrmů, krmiv. Dále poskytujeme audity u dodavatelů nebo předaudity, audity před certifikací systému kvality a bezpečnosti potravin. Zajišťujeme také ...

Společnost Top Account & Tax s.r.o. se sídlem v Praze nabízí svým zákazníkům komplexní služby v oblasti zpracování a vedení účetnictví, daňového poradenství. Dále zajišťujeme mzdovou a personální agendu, audit, správu společností, jejich fúze, akvizice, založení a likvidace. Nabízíme také administrativní podporu v mnoha oblastech činností firem. ...

Služby: - vedení, audit účetnictví - zpracování mezd - daňová evidence, daňové poradenství - ekonomické poradenství.

PORTIVA a.s. je společnost, která se zaměřuje na investice v oblasti energetiky, realit a financí. Spolupracuje s různými klienty. V případě zájmu o spolupráci či dotazů navštivte www stránky.

Pojištění: -majetkové kapitálové -životní i dočasné -stipendijní -stavební -důchodové. Infolinka - 800159159.

Správa nemovitostí. Stavební práce. Stavební montážní práce. Pokládání podlahových krytin a obkládání stěn. Výroba a rozvod páry a teplé vody. Vedení účetnictví.

Online aukční prodej nemovitostí bez dalších prostředníků.

Auditoři a daňoví poradci společnosti AUDIT - DANĚ, spol. s r.o. z Brna zajišťují audit, zpracování mezd, prověření dotací a také účetní poradenství. Provádíme nezávislé audity účetních uzávěrek, přezkum hospodaření obcí a dobrovolných svazků obcí i PO. Ověřujeme dotace z dotačních programů.