JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Informace o práci na dálku, nezávislém cestování, finanční gramotnosti a investování. Jak si vydělat peníze na internetu, trendy na Instagramu a dalších sociálních sítích.

Generali penzijní společnost je jedničkou na trhu penzijního spoření. Aktuálně pečujeme o více než 1, 1 milionu klientů, kterým nabízíme širokou škálu účastnických fondů a spořicích programů. Dbáme na to, abychom poskytovali našim klientům co nejlepší servis nejen prostřednictvím naší sítě poboček a poradců. Klientům umožňujeme snadný přístup k ...

Služby: -odhady a ceny nemovitosti. -architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování) -výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Obchodní zástupce: - ČSOB Stavební spořitelna

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz.

Služby: - soudní znalec - oceňování motorových vozidel - posuzování technického stavu vozidel - posuzování nebezpečných míst a technických parametrů pozemních komunikací v souvislosti s právními úkony - analýza dopravních nehod

Služby: - ochrana osobních údajů dle současné legislativy.

Vedení účetnictví, daně, daňová evidence ve městě Skuteč, v celém okrese Chrudim a online celá ČR.

Služby: - poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - daňová evidence - daňová přiznání.

Znalecká kancelář TH REAL ing. Tomáš Hoskovec se zabývá tvorbou znaleckých posudků a odhadů cen nemovitostí. Především pomáháme stavebníkům, investorům nebo zhotovitelům staveb při řešení problémů v otázkách kvality a ceny staveb a stavebních prací. Snažíme se kontrolovat kvalitu staveb, řešíme technické problémy, zpracováváme znalecké posudky pro ...

Advokátní kancelář: - civilní právo se specifickým zaměřením na ochranu osobnosti - mediální právo - obchodní právo - závazkové právo - korporátní právo.

Právní činnosti Účetnické a auditorské činnosti daňové poradenství

Zajišťujeme komplexní finanční plán a odborné finanční služby v oblasti hypoték, investic a pojištění

Služby: - daňové poradenství - účetnictví - zakládání společností - pronájem sídla - firemní poradenství

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Advokátní kancelář, advokát - smluvní a trestní právo - právní vztahy k nemovitostem - právo duševního vlastnictví a obchodních společností - zastupování před soudy a jinými státními orgány Vymáhání pohledávek.

Hlídání insolvence, sledování registru dlužníků, CESR ratingem, nahlašování dlužníků, vyhledávání v insolvenčním rejstříku.

Služby: -daňové poradenství, daňová přiznání, daňová stanoviska, daňová optimalizace, zastupování v daňových řízeních. Vedení účetnictví a daňové evidence.

Služby: -vypracování veškerých právních dokumentů -zakladatelskou listinu či společenskou smlouvu ve formě -notářského zápisu -ověření podpisů na všech dokumentech -výpis z trestního rejstříku jednatelů -výpis z katastru nemovitostí pro sídlo zakládané společnosti -zajištění potvrzení z banky o splacení základního kapitálu ...

Advokátní kancelář: - komunální právo - pracovní právo - občanské právo - obchodní právo - právní vztahy k nemovitostem - právo obchodních společností - rodinné právo - konkurz - exekuce - zastupování v soudním a rzhodčíém řízení.

Společnost SOLAR GLOBAL a.s. je finanční skupina specializující se na investice do obnovitelných zdrojů energie. Projekt, výstavba, systémová integrace, příprava, realizace a provoz FVE. FVE - fotovoltaická elektrárna pro investory i obce.