JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Finanční poradenství Účetní audit Ekonomické poradenství Personální služby

Finanční analýzy - ekonomické poradenství Podnikové poradenství Oceňování - znalecké posudky Pořádání - semináře - workshopy

Zprostředkování pojištění - firmy - podnikatelé - domácnosti, domy - životní pojištění - automobily

Účetnictví - daňové evidence - mzdy Správa nemovitostí

Poradenské služby a kompletní outsourcing v oblasti vedení účetnictví, právního i daňového poradenství a mzdové agendy.

Hypoteční poradenství - objektivní posouzení 9 bank. Analýza všech Vašich možností do 48 hod. Asistence hypomakléře v bance a zajištění všech dokumentů.

Veškeré služby spojené s vedením účetnictví. Zajistí daňovou evidenci, podvojné účetnictví, ekonomické poradenství, controlling a reporting.

Soudní exekutor pan JUDr. Miloslav Hauerland se v rámci své činnosti zaměřuje na vymáhání povinnosti na dlužníkovi. Naše kancelář zajišťuje soudní exekuce, vymáhání pohledávek, dražby movitých a nemovitých věcí a také sepisování exekutorských zápisů. Sídlíme na adrese Zborovská 1222/3, Praha 5. Exekutorský úřad, soudní exekutor: - vymáhání ...

Školení finanční gramotnosti zaměstnanců firem a žáků či studentů na základních a středních školách. Klientům poskytujeme pomoc v oblasti porozumění financím a jak s financemi správně zacházet v různých životních situacích. V oblasti osobních financí nabízíme pomoc s financováním bydlení, investicemi, spořením, pojištěním majetku a osob, úvěry.

Školení finanční gramotnosti zaměstnanců firem a žáků či studentů na základních a středních školách. Klientům poskytujeme pomoc v oblasti porozumění financím a jak s financemi správně zacházet v různých životních situacích. V oblasti osobních financí nabízíme pomoc s financováním bydlení, investicemi, spořením, pojištěním majetku a osob, úvěry.

Kovoobrábanie Zámočníctvo Reklamné činnosti Sprostredkovanie obchodu Sprostriedkovanie dopravy Podnikatelské poradenstvo Výroba prívesov a návesov Leasing spojený s financovaním Maľovanie, lakovanie a sklenárske práce Vydavatelské činnosti /mimo tlačiarenských prác/ Prenájom strojov a prístrojov bez obsluhujúceho personálu Povrchové ...

Investorská společnost, zabýváme se prodejem a pronájmem nemovitostí

Poskytování půjček se zástavou vozů. Víme, že zástava auta je záležitost, ze které může jít hlava kolem. Proto se vám budeme snažit tento krok co nejvíce usnadnit. Jsme transparentní, spolehliví a diskrétní. Společně vždy najdeme to nejlepší řešení.

Informace o práci na dálku, nezávislém cestování, finanční gramotnosti a investování. Jak si vydělat peníze na internetu, trendy na Instagramu a dalších sociálních sítích.

Generali penzijní společnost je jedničkou na trhu penzijního spoření. Aktuálně pečujeme o více než 1, 1 milionu klientů, kterým nabízíme širokou škálu účastnických fondů a spořicích programů. Dbáme na to, abychom poskytovali našim klientům co nejlepší servis nejen prostřednictvím naší sítě poboček a poradců. Klientům umožňujeme snadný přístup k ...

Služby: -odhady a ceny nemovitosti. -architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování) -výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Obchodní zástupce: - ČSOB Stavební spořitelna

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz.

Služby: - soudní znalec - oceňování motorových vozidel - posuzování technického stavu vozidel - posuzování nebezpečných míst a technických parametrů pozemních komunikací v souvislosti s právními úkony - analýza dopravních nehod

Služby: - ochrana osobních údajů dle současné legislativy.

Vedení účetnictví, daně, daňová evidence ve městě Skuteč, v celém okrese Chrudim a online celá ČR.

Služby: - poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - daňová evidence - daňová přiznání.