JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Daňová poradkyně Ing. Jana Polívková nabízí profesionální služby v oblasti daňového a účetního poradenství, zpracování účetnictví i vedení daňové evidence, jak pro fyzické, tak právnické osoby. Naši kancelář najdete ve městě Vlašim na Lidické ulici. Naše služby: - daňové poradenství: - daň z příjmů právnických osob - daň z příjmů ...

Společnost JPR 4 Partners s.r.o. nabízí profesionální vedení účetnictví a daňové evidence. Dále se zabýváme zpracováním mezd a daňových přiznání z příjmů fyzických i právnických osob, daňovým poradenstvím nebo zastupováním klientů na úřadech. Naši kancelář najdete na adrese Na Roudné 243/126, Plzeň - Severní Předměstí. Služby: - vedení ...

Služby: - správa domů - účetnictví - založení družstva, společenství - převody bytů - realitní činnost.

Služby: - soudní znalec v oblasti strojírenství.

Daňové poradenství a vedení účetnictví.

Služby: - půjčky, úvěry, hypotéky - ekonomické a finanční poradenství.

Služby: - advokát - právo obchodní, správní, trestní a pracovní.

Poskytování právní ochrany a profesionálního právního poradenství.

Kompletní financování firem, úvěry, bankovní nebankovní, investorský P2P, factoring, leasing, pohledávky.

Účetní služby pro podnikatele: - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda - zpracování daňových přiznání - přehledy pro ČSSZ a ZP.

Finanční služby: - účetnictví - úvěry a financování - správa majetku.

Odborné poradenství, přímý prodej a investování v oblastech pojištění, realit a investic.

Služby: - daňové poradenství - finanční poradenství - účetní a mzdové poradenství.

Účetnictví: - daňová evidence - vedení účetnictví - mzdy a personalistika - účetní, daňové a ekonomické poradenství - daňová přiznání.

Ing. Hana Wagnerová je vedoucí pojišťovací agentury Generali v Plzni. Paní Wagnerová a její spolupracovníci Vám pomohou vybrat pojištění na míru, zodpoví Vaše dotazy. Pojištění sjednává již od roku 1996 pro soukromé osoby, podnikatele i pro firmy. Druhy pojištění: - cestovní - majetkové - motorových vozidel včetně povinného ručení - ...

IMG a.s. POJIŠŤOVACÍ A FINANČNÍ MAKLÉŘ Služby klientům: - Nabízí své zkušenosti drobným klientům i obřím korporacím - Veškeré služby poskytuje klientům zdarma - Za klienta vyjednává s pojišťovnami a dalšími finančními institucemi - Zprostředkovává pojištění, investiční a finanční produkty - Vybírá produkty z kompletní nabídky trhu - ...

Služby: -účetnictví -ekonomické poradenství -logistické poradenství -mzdy a personalistika

Fundraisingové poradenství pro neziskové organizace.

Zprostředkování prodeje zavedených firem. Pro majitele menších i středně velkých podniků zajistíme klidný průběh prodeje a prodej firmy za vyšší částku. Poskytujeme transakční poradenství.

Vzdělávací systém v oblasti financí Pořádání webseminářů Pomoc s investicemi a úsporami, finanční poradenství