JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Právní servis v oblasti soukromého i veřejného práva, obchodního práva, občanského práva, práva duševního vlastnictví, stavebního práva, práva veřejných zakázek, pracovního práva, fúzí a akvizic, insolvenčního práva, energetiky a telekomunikací.

Společnost EZ INVEST, s.r.o. je samostatný pojišťovací zprostředkovatel se zaměřením na pojištění hospodářských rizik firem, nemocnic a hospodářských zařízení v oblastech Brna, Olomouce a Jihlavy. Na českém pojišťovacím trhu působíme již od roku 2001 a náš tým tvoří zkušení a kvalifikovaní odborníci s dlouholetými zkušenostmi. Služby: - ...

Služby: - projekce, projektování ocelové konstrukce, občanské, inženýrské a průmyslové stavby - znalecké a statické posudky, ocelové konstrukce, občanské, inženýrské a průmyslové stavby

Služby: - audity účetních závěrek malých a středních společností i neziskových organizací - audity projektů financovaných z EU - daňové a účetní poradenství, poradenství při fúzích a akvizicích a daňová přiznání.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence - auditorské služby - daňové poradenství

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence.

Služby: - účetnictví - mzdy

Finanční poradenství, pomoc se sestavením a vedením investičního a finančního plánu. Poskytování finančních produktů: - hypotéky - pojištění - spotřebitelské úvěry - investice - penzijní produkty

Insolvenční správce a likvidátor Služby: - znalecké posudky a odborné odhady v oblastech: - ocenění podniku, nehmotného majetku, pohledávek, cenných papírů, přístrojů, strojů, technologických celků, fúze, nemovitosti.

Oceňování - podniky - movitý a nemovitý majetek - nehmotný majetek a majetková práva - pohledávky a závazky - hodnoty obchodních podílů a cenných papírů

Znalecký ústav zpracovává znalecké posudky a odborná vyjádření v oboru ekonomika. Provádíme ocěňování nemovitostí a podniků, oceníme Váš majetek. Oceníme také pohledávky, cenné papíry, taktéž oceníme majetková práva.

Soudní znalec: - oceňování vozidel, strojů, movitých věcí a analýza dopravních nehod.

Znalecké posudky - odhady - obory ekonomika a strojírenství

Statické posudky v oblasti malé statiky, jako je porucha konstrukce, dílčí stavební úpravy, rekonstrukce bytového jádra apod.

Služby: - insolvenční kancelář - insolvenční správce

Odhady pozemků, komerčních a obytných budov. Koupě, projektování, opravy nemovitostí. Správa nemovitostí. Pronájem kancelářských a obytných ploch.

Odčitatelná položka na výzkum a vývoj, vědu a výzkum (VaV), daňové zvýhodnění výzkumu a vývoje. Poradenství v oblasti dotací z EU. Veřejné zakázky, zadávací dokumentace.