JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Nákup nemovitostí - Investice do nemovitostí po celé ČR i v Evropě. Výstavba, prodej: - nemovitosti - byty, apartmány. Prodej: - pozemky pro výstavbu vil a rodinných domů.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdové agenda

Autobazar: - prodej ojetých vozidel - komisní prodej - výkup za hotové - leasing - pojištění vozidel.

Již více než 22 let jsme profesionálním a spolehlivým partnerem pro naše zákazníky. Poskytujeme komplexní ekonomický, právní, daňový a účetní servis. Postaráme se o Vaše účetnictví a o ostatní administrativu. Budeme za Vás komunikovat s úřady. Navrhneme Vám řešení, která máme ověřená a slíbíme pouze to, co můžeme splnit. Zakládání a prodej nových ...

Služby: - účetnictví - daně - mzdy - ekonomické a daňové poradenství

Obchodní zástupce ČMSS. Zprostředkování: - stavební spoření - úvěry - hypotéka - běžný účet - penzijní spoření - pojištění. Kanceláře: - náměstí T. G. M. 47, Lipník nad Bečvou - Mostní 12, Přerov - Záhorská 9, Opatovice.

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz. Zprostředkování: - životní pojištění - pojištění majetku - cestovní pojištění - auto pojištění - stavební spoření - důchodové spoření - pojištění podnikatelů - pojištění průmyslu - hypoteční úvěr.

Pojišťovací makléř: - životní pojištění - úrazové pojištění - skupinové pojištění - investice do ověřených podílových fondů.

Služby: - daňový poradce - daňové poradenství

Obchodní zástupce ČMSS. Zprostředkování: - stavební spoření - úvěry - hypotéka - běžný účet - penzijní spoření - pojištění.

Konzultace obchodování na kapitálovém trhu - analýzy a návrhy investičních příležitostí - zpracování firemních a osobních investičních projektů - finanční analýzy - návrhy na opatření včetně forem financování a tvorby podnikatelských záměrů - vedení jednání a zastupování firem nebo osob při jednáních spojených s ...

Obchodní zástupce ČMSS. Zprostředkování: - stavební spoření - úvěry - běžný účet - pojištění.

Advokátní kancelář: - rodinné právo - nemovité věci - sepis smluv a realizace advokátních úschov - právo obchodních korporací - právo společenství vlastníků jednotek - vymáhání pohledávek - zastupování v civilních, správních, exekučních, insolvenčních, daňových a trestních řízeních.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence - mzdová agenda

Společnost CESORG a.s. poskytuje svým klientům vysoce profesionální a kvalitní služby v oblasti účetnictví, mezd, bytové správy a také zajišťuje servis pro české firmy na Slovensku. Do našeho portfolia služeb patří vedení účetnictví a daní pro velké i malé firmy, zpracování mezd, zpracování účetní závěrky, výkazů, výročních zpráv, správa bytů a ...

Služby: - soudní znalec - znalecké posudky pro obory elektrotechnika, elektronika, kybernetika a ekonomika-ceny a odhady - rozhodce Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře ČR a Agrární komoře ČR

Záložňa Sprostredkovateľská činnosť Prevádzkovanie nevýherných hracích automatov a biliardových stolov Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) v rozsahu voľných živností Kúpa tovaru za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) v rozsahu voľnej živnosti Nákup a predaj na priamu konzumáciu ...

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Daně - zpracování Účetnictví - vedení - zpracování mezd a personalistiky

Účetní služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence.

Advokátní služby, zaměření na občanské, obchodní, bytové, rodinné či rozvodové právo.