JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Pojišťovnictví, investice, úvěry, webové stránky

Developerská a investiční činnost v oblasti bytových nemovitostí a nemovitostí pro sport a volný čas.

Advokátní kancelář - právo obchodní, korporátní obchodní společnosti, stavební, trestní, směnečné a šekové - soudní spory a rozhodčí řízení

Účetní a daňová kancelář: -vedení jednoduchého účetnictví včetně všech souvisejících agend - vedení podvojného účetnictví pro ziskový i neziskový sektor - účetní a daňové konzultace - zpracování mezd - zpracování DPH a ostatních daňových přiznání - metodický dozor nad vedením účetní agendy -zastupování klientů u finančního úřadu, správy ...

Notářská kancelář ve Zlíně. Služby: - přijímání listin a peněz do notářské úschovy - ověřování podpisů - sepisování notářských zápisů o právních jednáních (smlouvy, založení společností, závěti apod.) - poskytování právní pomoci - správa majetku a zastupování v této souvislosti - provádění identifikace osob podle zvláštního zákona - ...

Advokátní kancelář poskytující komplexní právní služby.

Účetní a poradenské služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - mzdy, mzdové poradenství a konzultace - účetnictví přes internet a EET - správa nemovitostí, účetnictví bytových a nebytových jednotek.

Pojišťovací a makléřská společnost

Poskytuje - finanční poradenství Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Právní služby. Podnikové poradenství. Účetnictví, daně.

Právní služby. Podnikové poradenství. Účetnictví, daně.

Nákup a prodej osobních a užitkových vozidel, dovoz vozidel ze zahraničí. Financování vozidel, pojištění, komplexní servisní služby pro motorová vozidla.

Poskytujeme nebankovní půjčky a úvěry.

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, obchodní a insolvenční

Služby: - komplexní proškolení vašich zaměstnanců v oblasti nástrojů kvality - audity - konzultační a poradenská činnost v oblastech: implementace QMS, implementace integrovaného systému, project management, customer representative, supplier quality assurance, atd.

Pojišťovací makléřská společnost.

Služby: -makléřské -realitní -pojišťovací.

Kancelář VÁŠ DAŇAŘ se zabývá daňovým poradenstvím, vedením účetnictví a daňové evidence.

Daňové poradenství Finanční poradenství

Advokátní kancelář: - komplexní právní služby ve všech oblastech práva českého i německého.

Činnost: - hydrogeologie, hydrogeologický průzkum - rozbory vody, čerpací zkoušky - posudky pro likvidaci odpadních vod (domovní čistírny, septiky, vsakování) - návrhy likvidace srážkových vod - ekologické audity - průzkumy znečištění zemin, povrchových a podzemních vod - rizikové analýzy.....atd.