JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - účetnictví - daňová evidence - personální a mzdová agenda

Komplexní správa pohledávek s efektivním procesem vymáhání od upomínkového servisu, přes mimosoudní až po soudní inkaso. Provádíme také restrukturalizaci a odkup pohledávek.

Advokátní kancelář: - občanské a obchodní právo - nemovitosti, byty, nebytové prostory - korporátní právo - insolvenční právo, likvidace - smlouvy, směnky, žaloby, advokátní úschovy - rozvody, společné jmění manželů - spoluvlastnictví - dědictví.

IT služby: - outsourcing IT - audit a poradenství v IT - infrastruktura na klíč - HW, SW, www stránky - prodej specializovaných SW - maloobchod, velkoobchod, sklady, CRM.

Vedení účetnictví, daňové evidence a vypracování daňových přiznání.

Obchodní zástupce ČMSS. Zprostředkování: - stavební spoření - úvěry - hypotéka - běžný účet - penzijní spoření - pojištění.

Soudní znalec a certifikovaný odhadce majetku. Znalecké posudky a odhady v oborech: - ekonomika, odvětví ceny a odhady se specializací oceňování nemovitostí - stavebnictví, odvětví stavby obytné, stavby průmyslové - oceňování nemovitostí obvyklou cenou.

Služby: - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda - daňová přiznání.

Auditorská společnost CONSULT, s.r.o. se sídlem v Ostravě zajišťuje účetní a auditorské řízení a dohled nad veškerými pracemi prováděnými ve společnosti. Zaměřují se na zpracování daňového přiznání, mzdy, poradenství a projekty z fondů. - ekonomické, účetní a daňové poradenství - vedení ekonomické agendy - zpracování jednoduchého a ...

Vedení účetnictví, daňová evidence a poradenství.

Reality: - zprostředkování hypotečních úvěrů - prodej a pronájem chalup, bytů, pozemků, zemědělských usedlostí, lesů a rybníků - výkup nemovitostí - osobní prohlídka makléřem - fotodokumentace, popis nemovitostí - právní servis, poradenství, statika budov

Účetní s více než 17 lety praxe. Nabízím: - vedení kompletního podvojného účetnictví, - daňové služby, - reporting, controlling, statistiky.

Služby: - komplexní právní služby v jazyce českém, slovenském, anglickém a německém.

Služby: - daňové poradenství - účetní služby - audit - právní poradenství

Služby: - tvorba a udržování mzdového a personálního software - poskytování služeb v oblasti vedení mzdové a personální agendy - vývoj softwarových řešení na zakázku - poskytování služeb v oblasti digitalizace dokumentů a jejich řízení.

Nabídka služeb: - tvorba vnitřních předpisů - personální audit - poradenská činnost v pracovněprávních vztazích - vzdělávací programy vč. lektorského zajištění - zpracování mezd.

Účetnictví Ing. Jozef Štefkeje: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování daňových přiznání - zpracování personální a mzdové agendy - zastupování klienta před finančním úřadem, správou sociálního zabezpečení a zdravotními pojišťovnami - zpracování statistických výkazů - vedení účetnictví a mezd podle SLOVENSKÉ legislativy ...

Služby: -vedení účetnictví: -jednoduché (daňová evidence) -podvojné -daňová přiznání -karty hmotného majetku -DPH -zpracování mzdy -podklady pro žádosti o úvěr -zajištění právních a auditorských služeb -poradenství: -ekonomické -účetní -organizování odborných seminářů -akreditovaná vzdělávací instituce MV.

Služby: - poskytování spotřebitelských půjček - Profi Credit CR, a.s.

Právní služby, zejména v oblasti v oblasti zdravotnického práva.

Služby: - daňový poradce - daňové poradenství