JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Pojišťovací poradce českomoravská stavební spořitelna

Advokátní kancelář - občanské a obchodní právo

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, obchodní a rodinné rozvody, společné jmění manželů Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek.

Komplexní právní servis, pokrývající široký rozsah potřeb klientů, od podpory Vašeho podnikání, po Vaše osobní záležitosti. Specializace především na oblasti vztahů k nemovitostem, smluvní právo, rodinné a manželské majetkové právo, exekuce.

Vedení účetnictví: - podvojné účetnictví pro FO a PO - vedení daňové evidence (jednoduché účetnictví) pro FO - sestavení přiznání k dani z příjmů FO a PO.

Služby: Poskytujeme finanční poradenství.

Služby: -vedení účetnictví -daňová evidence Dodávka, prodej: -účetní programy Výroba domácích marmelád

Služby - zprostředkování pojištění - pojišťovací poradenství.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Poskytujeme právní služby ve všech oblastech práva fyzickým i právnickým osobám. Mezi klienty naší kanceláře patří celá řada významných podnikatelských i nepodnikatelských subjektů, kterým poskytujeme poradenství zejména v oblasti mediálního práva, obchodního práva a práva IT technologií.

Vedeme účetnictví a zpracujeme daňové přiznání.

Služby - audit - daňové poradenství - účetnictví - oceňování.

Činnost: - služby profesionálních dotačních poradců - konzultace a příprava projektových záměrů - dotační a poradenské služby - investiční pobídky

Poradenství, kontrolní a zkušební a inspekční činnost: - povrchová a protikorozní úprava a ochrana kovů (nátěry a kovové žárově stříkané, galvanické a žárovým ponorem získané povlaky) - koroze - provedení ocelových konstrukcí, posouzení návrhu z hlediska protikorozní ochrany, rozměry, povrch, svary - protipožární povrchová ...

Účetní služby: - daňová evidence - mzdy - účetnictví

Poradenství a konzultace pro podnikatele -profesionální činnost v oblasti podnikání - živnost, legislativa, podnikatelský plán, propočty apod -učetnictví -založení společnosti -zajištění korporátní identity -dlouhodobá spolupráce -zaještění základního servisu -konzultace s právním poradenstvím. Jsme zkušený a stabilní tým a dokážeme si ...

Regionální poradenské informační centrum: - ekonomické, daňové, finanční a právní poradenství pro malé a střední podnikatele - profesní vzdělávání - realizace projektů k podpoře podnikání

Kancelář pojišťovny Generali Česká pojišťovna - sjednávání pojištění osob, vozidel, majetku.

Dotační poradenství pro lesní hospodářství, poradenské a zprostředkovatelské služeby v lesnictví, ochraně přírody a životním prostředí.

Poskytování poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření.

Služby: -pojištění osob, majetku, aut.

Služby: -veškeré právní služby a poradenství.