JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: -stavební spoření -penzijní připojištění -životní pojištění -pojištění majetku a hypoték.

Právnické, právní, advokátní služby. Oblasti práva: - obchodní - občanské - rodinné - pracovní - směnečné - trestní -konkursní. Právní poradenství: - právní, daňový i účetní servis - právní vztahy k nemovitostem - ochranné známky a právo informačních technologií - stavební a správní právo - právo hospodářské ...

Služby: Zpracování daňové evidence a účetnictví pro FO i PO.

Patentová a známková kancelář - ochranné známky - patenty - vynálezy - vzory - autorská práva.

Na našem novém inzertním serveru XXL inzerce půjček si můžete zdarma zadat poptávku nebo nabídku půjčky. Na našem serveru jsou k dispozici online žádosti bankovních a nebankovních půjček. Nabízíme i možnost topování inzerátů pomocí SMS plateb.

Služby: - daňové poradenství

Mgr. Hana Malinkovičová poskytuje kompletní právní služby: -advokát, právní poradna -advokátní kancelář -právní služby, právnické -právnické osoby -fyzické osoby -obchodní právo -pracovní právo -občanské právo -rodinné právo -právo duševního vlastnictví. OBCHODNÍ PRÁVO - kompletní poradenství pro podnikající subjekty - návrhy na ...

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování mzdové agendy.

Služby: - ekonomické - administrativní - správa nemovitostí pro vlastníky bytů, pro nájemníky, pro společenství vlastníku, pro družstvo. Realitní kancelář.

Zajišťujeme komplexní právní služby se zaměřením na obchodní, občanské a finanční právo.

Pomoc s finančním odškodněním : - letecká doprava - pracovněprávní nároky - bydlení - zdraví

Poradenství a analýzy v oblasti hotelů a gastronomických provozů Ekonomické poradenství. Velkoobchod a maloobchod. Překlady z anglického jazyka.

Nabízíme služby advokátní kanceláře. Poskytujeme kompletní servis v oblasti obchodního práva, a to od základní odborné asistence po komplexní zajištění veškerých podnikových transakcí.

Vyřídíme komplet Vaše pohledávky.

Zabýváme se prostředkováním úvěrů do 200 tisíc kč. Nevyžadujeme zástavy, ručitelů, ani nesmyslné poplatky... Odklady splátek, předčasné doplacení, nic není problém...

Poskytuji veškeré advokátní služby, zejména se zaměřením na předmanželské a manželské smlouvy, vypořádání společného jmění manželů, zastupování v rozvodovém řízení, převody nemovitostí, řešení nájmu a podnájmu včetně případných sporů, zastupování v dědickém řízení, zakládání společnosti s.r.o. a spolků a mezinárodní právo soukromé, včetně ...

Finanční, účetní a daňové poradenství pro Vaše podnikání

Poradenské služby zejména v oblasti privátních financí a zaměstnaneckých benefitů.

Vedení účetnictví, daně, administrativa.

Portál Express-credit.cz Vám nabízí okamžité a krátkodobé půjčky až do výše 15000 Kč. Rychlé online půjčky jsou poskytovány na 7, 14, 21 nebo 28 dní.

Nabízíme Vám sjednat si povinné ručení online a bezproblémově změnit pojišťovnu a to z pohodlí Vašeho domova.

Právní služby zaměřené na občanské právo (sporná agenda, smlouvy, odpovědnost za škodu), obchodní právo, právo společností, právo duševního vlastnictví a nemovitostí. Služby poskytujeme též v angličtině a francouzštině včetně zastupování ve vztahu k zahraničí (i před evropskými soudy).

Služby: - stavební projekce - technický dozor investora - účetnictví - developerská činnost

Krizový management- řešení a prevence krizových situací v podnikání Odkup zadlužených firem. Likvidace firem. Krizové poradenství. Daňová optimalizace. Odkup závazků dlužníka od věřitelů. Restrukturalizace závazků. Vymáhání pohledávek. Ochrana před nepřátelským převzetím. Řešení nestandardních situací v podnikání. Mimosoudní řešení obchodních ...