JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Účetnické a auditorské činnosti daňové poradenství

Naše společnost Jupiter Consulting s.r.o. se sídlem v Ústí nad Labem se zabývá daňovým poradenstvím, kompletním vedením účetnictví, zpracováním daňových přiznání a mzdové a personální agendy. Služby: - účetnictví a daňová evidence - revize a dohled nad způsobem účtování - rekonstrukce účetnictví - mzdy, kompletně až po daňové přiznání - ...

Společnost J&D Capital Corporation spol.s.r.o. je vedena finančními specialisty v oblasti nebankovního financování úvěrů se zástavou nemovitosti a proto už mohla pomoci hodně svým klientům s jejich požadavky na získání finančních prostředků. Ke každému klientovi přistupujeme vždy individuálně, naším společným cílem je najít pro každého klienta to ...

Pojišťovací makléř - Amcico - První americko-česká pojišťovna.

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna

Společnost Agentura Páže s.r.o. se zaměřuje na vedení účetnictví a zpracování daňové evidence. Zajišťujeme také mzdové a personální služby. Śiroký sortiment služeb v oblasti účetnictví poskytujeme služby flexibilně pro fyzické i právnické osoby. Služby: - externí vedení účetnictví - rekonstrukce účetnictví - daňová evidence - ...

Auditorská činnost Daňové poradenství Účetnická činnost

Advokátní kancelář - právo občanské a obchodní i mezinárodní - společnosti zakládání, změny, družstva

Pojišťovací poradce českomoravská stavební spořitelna

Advokátní kancelář - občanské a obchodní právo

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, obchodní a rodinné rozvody, společné jmění manželů Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek.

Komplexní právní servis, pokrývající široký rozsah potřeb klientů, od podpory Vašeho podnikání, po Vaše osobní záležitosti. Specializace především na oblasti vztahů k nemovitostem, smluvní právo, rodinné a manželské majetkové právo, exekuce.

Vedení účetnictví: - podvojné účetnictví pro FO a PO - vedení daňové evidence (jednoduché účetnictví) pro FO - sestavení přiznání k dani z příjmů FO a PO.

Služby: Poskytujeme finanční poradenství.

Služby: -vedení účetnictví -daňová evidence Dodávka, prodej: -účetní programy Výroba domácích marmelád

Služby - zprostředkování pojištění - pojišťovací poradenství.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Poskytujeme právní služby ve všech oblastech práva fyzickým i právnickým osobám. Mezi klienty naší kanceláře patří celá řada významných podnikatelských i nepodnikatelských subjektů, kterým poskytujeme poradenství zejména v oblasti mediálního práva, obchodního práva a práva IT technologií.

Vedeme účetnictví a zpracujeme daňové přiznání.

Služby - audit - daňové poradenství - účetnictví - oceňování.

Činnost: - služby profesionálních dotačních poradců - konzultace a příprava projektových záměrů - dotační a poradenské služby - investiční pobídky