JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Poskytuji veškeré advokátní služby, zejména se zaměřením na předmanželské a manželské smlouvy, vypořádání společného jmění manželů, zastupování v rozvodovém řízení, převody nemovitostí, řešení nájmu a podnájmu včetně případných sporů, zastupování v dědickém řízení, zakládání společnosti s.r.o. a spolků a mezinárodní právo soukromé, včetně ...

Finanční, účetní a daňové poradenství pro Vaše podnikání

Poradenské služby zejména v oblasti privátních financí a zaměstnaneckých benefitů.

Vedení účetnictví, daně, administrativa.

Portál Express-credit.cz Vám nabízí okamžité a krátkodobé půjčky až do výše 15000 Kč. Rychlé online půjčky jsou poskytovány na 7, 14, 21 nebo 28 dní.

Nabízíme Vám sjednat si povinné ručení online a bezproblémově změnit pojišťovnu a to z pohodlí Vašeho domova.

Právní služby zaměřené na občanské právo (sporná agenda, smlouvy, odpovědnost za škodu), obchodní právo, právo společností, právo duševního vlastnictví a nemovitostí. Služby poskytujeme též v angličtině a francouzštině včetně zastupování ve vztahu k zahraničí (i před evropskými soudy).

Služby: - stavební projekce - technický dozor investora - účetnictví - developerská činnost

Krizový management- řešení a prevence krizových situací v podnikání Odkup zadlužených firem. Likvidace firem. Krizové poradenství. Daňová optimalizace. Odkup závazků dlužníka od věřitelů. Restrukturalizace závazků. Vymáhání pohledávek. Ochrana před nepřátelským převzetím. Řešení nestandardních situací v podnikání. Mimosoudní řešení obchodních ...

YesPojištění.cz vám nabízí bezplatné srovnání cen běžných pojištění jako je povinné ručení, havarijní pojištění a cestovní pojištění. Kromě toho vám poskytuje i srovnání cen podnikatelských a průmyslových pojištění, jako je pojištění strojů, pojištění přepravní dopravy, finanční způsobilosti dopravce a majetku. Další zajímavou službou je ...

Dokážeme účinně pojistit prakticky cokoliv v rámci kompletní péče o zákazníka. Zajistíme dle přání racionálního a efektivního pojistitele.Všechny naše služby týkající se pojištění poskytujeme zcela zdarma.

Nabízíme služby: administrativní správa, účetnictví svj, softwarové řešení, SVJ, daňová přiznání, podvojné účetnictví, shromáždění vlastníků, společný zástupce, předávací protokol jednotky, zastupování na shromáždění, předseda výboru, fond oprav, odměny členů výboru, výbor SVJ, společenství vlastníků.

On-line hypoteční kalkulačka pro výpočet hypotéky, refinancování i americké hypotéky. Navíc vám zařídíme zvýhodněné podmínky v bance. Ušetříte s námi starosti i peníze při vyřizování hypotéky.

V advokátní kanceláři Šoralová věříme, že právní služby mají být dostupné všem. Nabízíme profesionální služby za optimální cenu, osobní přístup, flexibilitu a snahu o nalezení nejlepšího řešení situace klienta. Klademe si za cíl maximální ochranu práv klienta a jeho spokojenost. ... proto jsme skvělá volba. Právní služby poskytujeme v různých ...

Soustřeďujeme se na poskytování pomoci ve veřejném i soukromém právu. Těžištěm naší činnosti je trestní a obchodní právo nebo vymáhání pohledávek. Řešíme směnky a poskytujeme advokátní úschovu.

Advokátní kancelář poskytuje právní služby ve všech právních oblastech, se zaměřením na smluvní právo, pracovní právo, sporná řízení, vymáhání pohledávek, právo nemovitostí. Právní služby poskytujeme v českém a anglickém jazyce.

Soustřeďujeme se na ekonomické, mzdové, personální a daňové poradenství. Nabízíme vedení účetnictví a zajištění auditu. Zhotovíme veškerá daňová přiznání, odevzdání přehledů či kontrolních hlášení.

Poskytuji poradenské a manažerské služby vlastníkům firem při přípravě firmy na prodej, na příchod investora, při přípravě prodejního procesu, hledání vhodného investora a další finančně strategické poradenství.

Jsme silnou evropskou společností se sídlem v ČR poskytující poradenství v oblasti investic. Provádíme investice v luxusní gastronomii, speciální chemii, biotechnologii, ekologii a jiných. Jsme partnerem One Belt One Road.

Zajistíme komplexní služby v oblastech interního auditu, compliance, řízení rizik, prevence a detekce podvodného jednání a poradenství pro banky, finanční instituce, korporace a firmy.

Nabídka vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, daňového přiznání a dalších služeb v oblasti účetnictví a daňového poradenství.

Účetnictví a daňové služby: - zpracování přiznání - poradenství - vedení mezd

Služby: -vedení účetnictví -daňová evidence -zpracování mezd.