FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Daňový poradce. Auditorské činnosti.

Vypracování technické a ekonomické projektové dokumentace. Vývoj firemních aplikací. Společnost ESENTE byla založena v roce 2002 a působí na trhu v oblasti projektového managementu. Zabývá se projektovou činností – engineeringem – v oblasti: - techniky - ekonomie - informačních technologií. V této oblasti realizuje nové možnosti ...

Hypotéky - finanční sféra - pojištění - podnikatelské úvěry - konsolidace úvěrů

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví

Datum zániku:11.08.2014 Životní pojištění a úrazové pojištění

Auditorské služby Daňové poradenství Účetní poradenství - daňová evidence

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Poradenství: - daňové - učetnictví.

Znalecká kancelář: -odhady nemovitostí, tržní ceny, oceňování podniků -znalecké posudky o cenách podniků, nemovitostí a pozemků -znalectví ve stavebnictví: -stavby obytné, občanské, průmyslové, rodinné domy -oceňování pro zástavy, bankovní účely, hypotéky -oceňování podnikatelských záměrů -odhady v zahraničních cenách. Soudní ...

Manažerská činnost a poradenství. Vedení účetnictví.

Partner CS Vám nabízí: - oddlužnění bez zástavy - oddlužnění se zástavou - půjčky - nebankovní hypotéky - konsolidace půjček - hypotéky - stavební spoření - spotřební úvěry - pojištění.

Zprostředkovatelské služby pro firmy.

Činnost: - akviziční. Pojišťovací agentka. Poradenství: - pojištění - penzijní financování.

Advokátní kancelář: -bytové právo (byty, nájem) -občanské právo -pracovní právo -společnosti (zakládání, změny). Služby: -právnické, právník.

Pojišťovna: -pojištění osob -pojištění majetku -pojištění vozidel -úrazové pojištění -pojištění podnikatelů.

Advokátní kancelář. Právní služby.

Interpres Creditum s.r.o. poskytuje bankovní i nebankovní půjčky klientům, kteří v bance úvěr nedostanou.

Daňové poradenství, daňový poradce. Zpracování, vedení účetnictví.