JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Ekonomické poradenství Služby: - vedení účetnictví, vedení daňové evidence, vedení mzdového účetnictví, služby v oblasti personalistiky, zpracování daňových přiznání a další účetní služby.

Služby - vedení účetnictví - zpracování mzdové agendy - ocenění podniku a nemovitostí.

Služby: - zprostředkování institutu rozhodčího řízení

Služby - vedení účetnictví - daňové poradenství - informační systémy - finanční analýzy. Pobočky: - adresa: Palackého třída 186, 612 00 Brno, tel. 725 971 323 - adresa: Ostopovická 8, 642 00 Brno-Bosonohy, tel. 547 227 242 - adresa: Chlumova 7, 586 01 Jihlava.

Advokátní kancelář JUDr. Miloše Pleštila sídlící v Liberci, poskytuje svým klientům generální praxi ve všech oblastech práva. Zastupujeme jednotlivce i firemní klientelu. Právní služby, advokátní kancelář: - generální praxe - právní poradenství - obchodní právo - občanské právo - rodinné právo, rozvody, společné jmění manželů - pracovní ...

Advokátní kancelář - právo dědické, občanské, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní

Aukční dům Valentinum: - dražby starožitností, umění.

Advokátní kancelář - právní služby. Další kancelář - adresa: Divadelní 2728/3a, 301 00 Plzeň - tel. 371 004 500.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd - ekonomické poradenství.

Služby - správa fondů a majetku - finanční služby.

Developerská, realitní a investorská společnost.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda - poradenství - správa pohledávek

Soustředíme na pomoc lidem s jejich finančními potřebami. Naší specialitou je záchrana nemovitostí před dražbou a nuceným prodejem. Zajistíme rychlé vyplacení všech dluhů a exekucí, či dočasný výkup nemovitosti prověřeným a solidním investorem. Poradíme si i s negativními záznamy v registrech.

Soustředíme na pomoc lidem s jejich finančními potřebami. Naší specialitou je záchrana nemovitostí před dražbou a nuceným prodejem. Zajistíme rychlé vyplacení všech dluhů a exekucí, či dočasný výkup nemovitosti prověřeným a solidním investorem. Poradíme si i s negativními záznamy v registrech.

Advokát: - bankovní, finanční právo - právo nemovitostí - energetické právo.

Zajištění vrácení DPH pro zahraniční turisty za nákupy v České republice.

Služby: - daně - účetnictví - daňové poradenství - daňový audit

Služby: - poradenské služby v oblasti podnikových financí, regulované činnosti, energetiky, technologií a finanční restrukturalizace - obchodování s povolenkami k emisím CO2 a s energií.

Firma eCENTRE, a.s. porovnává ceny na trhu a zajišťuje nejvýhodnějšího dodavatele elektřiny a zemního plynu a zprostředkovává výhodný a kvalitní nákup potravin, drogerie i kancelářských potřeby. eCENTRE, a.s. pomáhá snižovat provozní náklady a zajistí ty nejlepší podmínky pro domácnosti, hotelové řetězce, obce, města, firmy a to vše od ...