JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby - likvidace obchodních společností - podání insolvenčního návrhu - návrh na výmaz společnosti z obchodního rejstříku - další.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence.

Služby: - automyčka - čerpací stanice LPG - směnárna (tel. 776 302 977) - plnírna Pb lahví

Advokátní kancelář působící celorepublikově se sídly ve Zlíně a Vsetíně.

Služby: - sjednání pojištění u vybraného pojistitele pro firmy i samostatné osoby.

Služby: - zprostředkování pojištění, hypoték, úvěrů - finanční poradenství.

Jsme patentoprávní a známková kancelář působící v Plzni. Zastupujeme své klienty při řízení před Úřadem průmyslového vlastnictví při zajišťování státní ochrany a registrace jejich průmyslových práv. Poskytujeme odbornou pomoc ve věcech průmyslových práv s ohledem na účelné vynakládání prostředků. Zpracováváme přihlašovací podklady pro ochranu ...

Patentová kancelář, služby: - komplexní zajištění přihlášek ochranných známek v ČR, SR, EU (EUTM) či v jiných zemích světa - přihlášení vynálezů v ČR a SR prostřednictvím národního patentu, v Evropě a ve všech ostatních zemích prostřednictvím evropského patentu, případně pomocí mezinárodní patentové přihlášky PCT - orientační rozbory ...

Služby - pronájem nemovitostí - vedení účetnictví - ekonomické poradenství. Lesák rekreační středisko - ubytování v apartmánech - adresa: Na Hejtmanské hrázi 244, 378 04 Chlum u Třeboně - tel. 384 797 325.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna.

Služby - pojišťovací makléři - životní pojištění, úrazové pojištění, pojištění majektu, aut - hypotéky, úvěry.

Služby - vymáhání pohledávek mimosoudní cestou - inkaso pohledávek - nákup a prodej pohledávek - ekonomické poradenství.

Služby - pojišťovací makléři - pojištění průmyslu, podnikatelů a živnostníků.

Advokátní kancelář. Právnické služby, právník. Zpracování, vypracování: -obchodní právo v plném rozsahu -občanské právo.

Služby: - znalec - znalecké posudky - oceňování podniků a koncernů, cenných papírů, pohledávek, nehmotného majetku

Služby - psycholog - psychoterapie - znalecká činnost v oboru psychologie a pedagogiky - koučování. Další provozvna - adresa: Ovocný trh 11, Praha 1.

Služby: - pojišťovací makléři - pojištění vozidel, majetku a odpvědnosti, životní pojištění

Společnost Rochovská - účetní kancelář, s.r.o. se zaměřuje na komplexní služby v oblasti účetního a daňového poradenství pro fyzické i právnické osoby či neziskové organizace. Zabýváme se zpracování účetnictví i veškerých daňových přiznání. Zajistíme Vám vedení daňové evidence, mzdové i personální agendy. Služby: - zpracování účetnictví - ...

Prostřednictvím naší společnosti Vám nabízíme služby v mimosoudním vymáhání pohledávek a další služby pro společnosti i fyzickým osobám.

Činnost: - daňové poradenství - daňový poradce.