JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna.

Prodej nemovitosti, koupě, pronájem, odhad hodnoty nemovitosti, konzultace, poradenství v oblasti převodu a investic do nemovitostí, konzultace a poradenství v oblasti hypotečních a spotřebitelských úvěrů.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence.

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování mezd. Provozovny: - adresa: Pražská 50, 466 01 Jablonec nad Nisou - José Martího 241/27, 162 00 Praha 6.

Služby: - správa a řízení pohledávek - vymáhání pohledávek

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání stavebního spoření a úvěů na bydlení.

Vlastníte firmu a potřebujete vést účetnictví? Obraťte se na KATEVO SERVIS s.r.o. Zabýváme se vedením účetnictví a daňové evidence pro právnické a fyzické osoby. Pro malé a velké firmy. Nabízíme vedení mezd, měsíční výplaty, účetní poradenství. Hovoříme anglicky, německy, rusky. Provozujeme účetnictví dle evropských standardů.

Autorizovaný inženýr, energetický specialista a soudní znalec. Znalecká činnost ocenění nemovitostí pro: -finanční úřad, soudy a jiné státní orgány -banky, stavební spořitelny -dědické řízení. Inženýrská činnost: -příprava a plánování investic -majetkoprávní agenda -organizace veřejné zakázky -poradenství ve výstavbě -ekonomické ...

Služby: - účetnictví - daně - finanční poradenství

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna, ČMSS.

Činnost: - daňové poradenství - vedení účetnictví

Služby - vedení účetnictví - zpracování daní - vedení mzdové agendy.

Služby: - finanční poradenství - pojišťovací služby

Služby: - oceňování majetku podniků, strojů, strojírenských technologií, věcí movitých, motorových vozidel....atd. - znalecké posudky

-Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Poskytování nebo ...

Služby - vedení účetnictví - zpracování daňových přiznání - zpracování mzdové agendy.