JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Daňová a znalecká kancelář - daňové a účetní poradenství - oceňování majetku.

Stavební spoření, hypotéky, úvěry a ost. finanční produkty Úvěry pro SVJ

Bezplatná informační linka: tel.: 800112211 Raiffeisen stavební spořitelna.

Oblastní pracoviště. Stavební spořitelna: - stavební spoření.

Pobočka. Stavební spořitelna, spoření: - půjčky, hypotéky, úvěry - pojištění - životní, úrazové - penzijní připojištění - pojištění domácností, nemovitostí.

Pobočka. Stavební spořitelna, spoření: - půjčky, hypotéky, úvěry - pojištění - životní, úrazové - penzijní připojištění - pojištění domácností, nemovitostí.

Nabídka stavebních spoření a bankovních služeb.

Pobočka, oblastní ředitelství. Stavební spořitelna, spoření: - půjčky, hypotéky, úvěry - pojištění - životní, úrazové - penzijní připojištění - pojištění domácností, nemovitostí.

Raiffeisen stavební spořitelna, oblastní pracoviště, nabídka, služby: -stavební spoření (státní podpora k ročním úsporám) -úvěry ze stavebního spoření -překlenovací úvěry -sepsání smlouvy, změny smlouvy -poradenské služby, klientský časopis.

Bezplatná informační linka: tel:800112211. Raiffeisen stavební spořitelna nabízí výhodné a výnosné spoření.Jako člen silné finanční skupiny Raiffeisen Vám garantuje služby na profesionální úrovni, pevné finanční zázemí, a navíc využívá cenných zkušeností ze šedesáti let stavebního spoření v Rakousku. Pokud hledáte opravdového ...

Raiffeisen stavební spořitelna. Nabízíme stavební spoření, financování bydlení pro fyzické i právnické osoby. Poskytujeme úvěry bez zástavy nemovitosti i hypotéky, zákonné pojištění z provozu vozidla (povinné ručení), havarijní poj. vozidel, pojištění staveb (pojištění nemovitosti i domácnosti), pojištění občanské odpovědnosti.

Pojišťovna,stavební spořitelna. Služby: -uzavírání smluv o stavebním spoření -vyřízování úvěrů a meziúvěrů. Poradenství.