JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Raiffeisen stavební spořitelna, oblastní pracoviště, nabídka, služby: -stavební spoření (státní podpora k ročním úsporám) -úvěry ze stavebního spoření -překlenovací úvěry -sepsání smlouvy, změny smlouvy -poradenské služby, klientský časopis.

Stavební spořitelna: Poskytování, služby: - stavební spoření - úvěry ze stavebního spoření - finanční poradenství - penzijní připojištění - investiční programy - pojištění.

Pojišťovna,stavební spořitelna. Služby: -uzavírání smluv o stavebním spoření -vyřízování úvěrů a meziúvěrů. Poradenství.

Pobočka. Stavební spořitelna, spoření: - půjčky, hypotéky, úvěry - pojištění - životní, úrazové - penzijní připojištění - pojištění domácností, nemovitostí.

Činnost: - ověřování a posuzování stavebních konstrukcí - posouzení vad, poruch nosných i nenosných částí budov - zpracování znaleckých posudků.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové ...

Zdravotní pojišťovna. Úřední hodiny jednatelství: Pondělí: 08:00 – 11:00 hod. / 12:00 – 17:00 hod. Úterý: Neúřední den Středa: 08:00 – 11:00 hod. / 12:00 – 17:00 hod. Čtvrtek: 08:00 – 11:00 hod. / 12:00 – 16:00 hod. Pátek: 08:00 – 11:00 hod. / 12:00 – 15:00 hod. Sobota, neděle, svátky: Zavřeno

Služby: - likvidace státních podniků, obchodních společností, družstev, nadací - poradenství pro likvidátory, insolvenční správce - správa majetku, pohledávek - vedení účetnictví.

Inženýrská kancelář, služby: - technický dozor ivestora - technický dozor stavebníka - znalecké posudky a tržní odhady nemovitostí

Znalecká kancelář - posudky - termosnímky - pasporty - úřední ocenění.

Služby: - soudní znalec - ekonomika, strojírenství