JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Makléřské služby v oblasti hypoték, podnikatelských úvěrů, pojištění.

Služby: - vedení účetnictví.

Pojišťovací makléř: - firemní pojištění - VIP pojištění.

Znalecké posudky a odhady z oborů a ekonomiky a stavebnictví.

Služby: - zprostředkování hypotečních úvěrů.

Naše společnost nabízí nejlevnější hypotéky na trhu v ČR. Pro klienta máme připraveno hypoteční poradenství se zaměřením na stávající a nové hypotéky. Zajišťujeme také refinancování úvěru, či prodej hypotéky i s nemovitostí. Nabízíme klientovi maximum služeb, výhod a úspor na jednom místě, aby nové bydlení bylo radostí s maximem úspor. ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba ...

Advokátní kancelář - generální praxe - právo bytové, občanské a obchodní - rozhodčí řízení.

Advokátní kancelář - právo insolvenční, občanské, obchodní a trestní

Veřejné dražby: - dražby budov, bytů, movitých věcí.

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování přiznání k daním - DPH, DPFO, DPPO, silniční daně a další.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Služby: - vedení účetnictví.

Služby - účetní a finanční poradenství - vedení účetnictví - odkupy a vymáhání pohledávek.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - zpracování mezd, personální agendy - daňová přiznání.

Služby: - účetnictví - daňová evidence