FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Poskytování služeb v oblasti oddlužení, konkursů a všeobecně insolvence a insolvenčních řízení fyzických i právnických osob včetně finančního poradenství.

Poskytujeme nebankovní půjčky pro podnikatele, živnostníky, firmy a OSVČ. Půjčka pro důchodce, pro zaměstnance, bez registru, bez zástavy nemovitosti a on-line půjčky.Půjčky bez registru. Nebankovní půjčka pro problémové klienty. Bez poplatku. Půjčky po celé Praze a ČR.Vše z pohodlí domova či kanceláře.

Kompletní správa bytových družstev a Společenství vlastníků jednotek, vedení účetnictví, poradenství, administrativa, mzdy, personalistika, zpracování pokladů pro daňová přiznání.

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - personalistika a mzdová agenda.

Služby: - daňové poradenství

Paní Zdeňka Karakülah se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti cla a také účetnictví. Zastupujeme klienty v celním řízení, vystavujeme žádosti pro celní účely, vedeme evidenci pro celní účely, vystavujeme daňová přiznání a další služby. Sídlíme v obci Libiš, okres Mělník. Celní služby: - zastoupení v celním řízení - celní deklarace - ...

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy.

Služby - vedení účetnictví - zpracování mezd.

Služby - finanční poradenství - inženýrská činnost - realitní činnost.

Znalecké posudky, odhady a oceňování v regionu Klatovy, Sušice. Příprava smluv pro jednání.

Nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky. Vyplácení exekucí a pohledávek. Půjčky na podnikání - investice. Zpětný lessing. Insolvence- os.bankrot. Nabídka spolupráce - oz, distributor, tipař aj.

Soudní znalec v oborech: - ceny, odhady nemovitostí - stavebnictví. Autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby: - úřední a tržní ocenění nemovitostí - znalecké posouzení vad, poruch na budovách - stanovení výše škod na nemovitostech.

Potisk polyamidovych a fibrousovych strev

Služby: - zprostředkování pojištění, úvěrů, stavebního spoření - finanční, pojišťovací poradenství.

Činnost - vedení účetnictví - zpracování mzdové agendy.

Služby v oblasti administrativy a vedení účetnictví - vedení daňové evidence - vedení personální agendy a zpracování mezd. - zpracování daňových přiznání. - zpracování ročních výkazů. - zastupování na úřadech.

Patentová kancelář Zlín provádí registraci ochranných známek a průmyslových vzorů v České republice i v zahraničí. Poskytujeme taktéž veškeré ostatní služby, které se týkají ochranných známek a průmyslových vzorů. Klienty zastupujeme v soudních řízeních ve věci neoprávněných zásahů do práv z duševního vlastnictví.