FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - daňová přiznání - mzdová agenda - vymáhání pohledávek.

Služby: - dotace, granty - výběrová řízení - investiční pobídky - účetnictví, daně - dotační audit

Kovoobrábanie Zámočníctvo Reklamné činnosti Faktoring a forfaiting Neverejné skladovanie Vedenie účtovníctva Administratívne práce Podnikateľské poradenstvo Prenájom nebytových priestorov Výroba kovových konštrukcií a ich častí Výroba modelových zariadení z dreva a kovu Činnosť ekonomických a účtovných poradcov Konzultačné služby v ...

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd, daní.

-Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - leasingová společnost - financování soukromých ordinací a laboratoří

Služby: - ekonomické poradenství - účetnictví - controling a interní audity - nákladová optimalizace - správa nemovitosti - realitní činnost...atd.

Stavební firma, stavby, práce: -bytové a občanské stavby -inženýrské stavby -průmyslové stavby -dopravní stavby -projekční činnost -oceňování staveb -stavební umělecká řemesla, fasády -malířské a natěračské práce -kovo-dřevovýroba -opravy památek -inženýrskou činnost -znalecké posudky -výstavba rodinných ...

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Advokátní kancelář - právo obchodní, občanské, bytové, rodinné, pracovní, přestupkové, správní a trestní - zastupování v rozhodčím řízení.

Služby - vedení účetnictví - daňové poradenství - marketingové služby - outsourcing.

Služby: - poradenství v oblasti vyčíslování a následného vymáhání finančních náhrad při škodných událostech ať v souvislosti s dopravní nehodou nebo z běžného občanského života

Služby: - finanční poradenství - správa aktiv a majetkové transakce - strategické i finanční řízení - zvyšování výkonnosti podniku...atd.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - zpracování daňových přiznání.

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování mzdové agendy.