FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - dotační a finanční poradenství - kurzy a školení (řízení lidských zdrojů, PC kurzy, jazykové vzdělávání, rekvalifikační kurzy) - zpracováváme analytické dokumenty, tvoříme rozvojové strategie a studie, sestavujeme koncepce a implementujeme řešení - personální poradenství a zprostředkování zaměstnání - IT služby

Služby: - účetnictví - daňové evidence - mzdy

Operace s pohledávkami. Dražba, dražby. Pohledávka, pohledávky.

Soudní znalec Ing. Vladimír Flössel vypracovává odhady cen motorových vozidel, strojů a technických zařízení a posuzuje jejich technický stav se specializací na autoopravárenství. Znalecké služby poskytuji nejčastěji klientům z okresu Ostrava- město, Frýdek-Místek a Karviná. Odhady, znalecké posudky, posouzení technického stavu a kvality ...

Služby: - nákup, prodej společností - fúze, akvizice - restrukturalizace - strategické poradenství.

Služby: - nabídka pojištění, spoření, úvěrů, hypoték a dalších bankovních produktů.

Služby - inženýrská činnost - projektování staveb - provádění staveb - znalecká činnost - finanční poradenství - realitní činnost.

Služby: - technická a ekonomická správa nemovitostí - vedení účetnictví pro bytová družstva, SVJ.

Finanční služby - poskytování platebních služeb.

Služby: - daňové poradenství - podnikatelské poradenství - vedení účetnictví.

Služby: - IT poradenství - finanční poradenství - správa nemovitostí - realitní činnost

Služby - vedení účetnictví. Pobočka: - adresa: Zlončice 78, 278 01 Kralupy n.Vltavou.

Komplexní služby v oblasti tepelných zdrojů. Výroba, prodej, dodávka kotlů typu NOX a Slatina, montáž, středotlaká pára, nízkotlaká pára, horkovodní, teplovodní: -kotle ekologické na hnědé uhlí 300-4000 kW -ekologické kotle spalující dřevní odpad a biomasu 300-3000 kW -odlučovače tuhých látek -náhradní díly pro uhelné kotle ...

Služby - internetové účetnictví, zpracování daňové evidence.

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Sklářský ateliér: - restaurování historických vitráží - výroba nových vitráží - autorská tvorba - soudní znalectví

Činnost: - obchod s komoditami (obilniny, oleje a sušené mléko) Služby: - provoz dražební internetový portál

Služby: - účetnictví - daně - ekonomické, účetní a daňové poradenství.

Obchodní zástupce nezávislé finanční poradenství (životní i neživotní pojištění, hypoteční úvěry, spotřebitelské úvěry, stavební spoření a půjčky ze stavebního spoření, investice volných finančních prostředků, poradenství v energetice - snižování cen elektřiny a zemního plynu u domácností i firem).

Služby: - poradenská společnost v oblasti financí a realit