FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - finanční poradenství - krizový management - průmyslové restrukturalizace - akvizice a fúze společností - realitní služby

Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Stavební dozor. Služby: - znalecké posudky - vyhotovení znaleckých posudků - odhady ceny nemovitosti - oceňování nemovitého majetku.

Služby: - účetnictví - daně - zakládání firem - virtuální kancelář - archivace dokladů

Služby: - poskytování odborných poradenských služeb v oblasti auditu a daňového, transakčního a podnikového poradenství.

Služby: - finanční strategie a analýzy - finanční poradenství - zajištění hypotéky

Činnost: - nákup, prodej nemovitostí - investiční poradenství - zahraniční obchod.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - personalistika, mzdy - účetní, daňové poradenství.

Poskytuji právní služby a poradenství převážně v oblasti občanského, obchodního a správního práva se specializací na nemovitosti a jejich výstavbu, prodej či pronájem, včetně stavebního řízení či správy pohledávek.

Služby: - poradenství v oblasti fúzí a akvizic, transakčního a projektového financování, firemních struktur a restrukturalizací - prodej a nákup společností

Obchodní zástupce Generali Pojišťovny - sjednávání pojištění vozidel, majetku, osob.

Služby - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - mzdová agenda - zakládání firem. Provozovna Jičín - adresa: Jungmannova 1103, 506 01 Jičín - tel. 602 341 616. Provozovna Troskovice - adresa: Troskovice 60, 512 63 Rovensko pod Troskami - tel. 602 341 616.

Služby - poradenství při likvidaci velkých pojistných událostí - zastupování klientů při jednání s pojišťovnami.

Služby: - finanční a daňové poradenství - účetnictví

Činnost: - posuzování technického stavu stavebních objektů.

Služby: - daňové poradenství - účetní poradenství.

Služby v oblasti auditu, analýz, obchodu, daní, účetnictví, ekonomického poradenství a mezd.

Poradenská činnost - klasifikace výrobků, stavebních objektů, prací a služeb SKP - pro potřeby DPH a odepisování majetku.

Služby: - finanční poradenství - zprostředkování hypoték