FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Fiinanční a ekonomické poradenství - zajistíme pojištění vozidel, osob, domácnosti - zpracováváme projektové dokumentace za účelem podání žádostí o dotaci z dostupných dotačních titulů a programů. Provozovna A: - adresa: Lužická 7, 120 00 Praha 2 - Vinohrady. Provozovna B: - adresa: J. Hory 15, 466 04 Jablonec nad Nisou.

Služby: - advokátní kancelář Kancelář Brno: Masarykova 8/10 tel.: 542 212 183

Soudní znalec PRO lesnictví Lesnické poradenství

Služby: - vedení spisovny - skartace dokumentů - sdílený pronájem kancelářských prostor - účetnictví - ready-made společnosti - dražby - likvidace obchodních společností

PPF banka a.s. je součástí největší české privátní finanční skupiny PPF. Banka je zaměřena na poskytování služeb subjektům samosprávy, městům, obcím a krajům a sektoru podnikovému, zejména středním a velkým českým podnikům.

Služby: - účetnictví - daně - mzdy - odborné kurzy

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Projektování pozemkových úprav -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v ...

Služby: - vymáhání, správa pohledávek - detektivní služby.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence.

Advokátní kancelář. - insolvenční řízení - právní služby - informace pro spotřebitele

Ing. Libor Zima je soudní znalec v oboru oceňování nemovitostí a oceňování podniků zejména pro Prahu a Středočeský kraj.

Služby: - projekční a inženýrská činnost v investiční výstavbě - znalecké posudky, průzkumy stavebních konstrukcí, rozpočty a ekonomické posouzení investic - znalecké posudky, průzkumy stavebních konstrukcí, rozpočty a ekonomické posouzení investic - zpracování statických výpočtů skla včetně zajištění projekce a realizace skleněných ...

Kompletní realitní služby. Nezávislé finanční poradenství.

Služby - vedení účetnictví - daňové poradenství - vedení mzdové agendy.

Služby: - zakládání offshore společností ve světě - zakládání CZ společností - nákup a prodej CZ společností - vedení účetnictví - revitalizace, restrukturalizace, krizové řízení firem - správa a likvidace společností - zastupování před úřady či věřiteli

Služby - výkon rozhodnutí - exekuce - insolvenční, dědické, mimosoudní i soudní řízení.

Poskytujeme servis osobních a užitkových vozidel všech značek a typů. Bezplatná pomoc při dopravní nehodě. V pojištění se zabýváme revizí pojistných smluv. Provádíme úklid společných bytových prostor. Realitní činnost.

Notářská kancelář Týniště nad Orlicí Poskytujeme komplexní notářské služby v rozsahu zákona č. 358/1992 Sb., o notářích a jejich činnosti (notářský řád). Bez předchozího objednání ověřujeme pravosti podpisů, shody opisu listin a vyhotovujeme výpisy z veřejných registrů, služby Czechpoint.