FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Činnost: - zprostředkování služeb v oblasti finančního poradenství, pojišťovnictví a hypoték

Daňová a účetní kančelář JAKUBCOVI Vedení účetnictví: -vedení zákonem předepsaných účetních knih -kompletní zpracování účetnictví -evidence DPH, dlouhodobý nehmotný a hmotný majetek včetně výpočty odpisy -rozbor hospodaření, podklady pro banky, statistika, vnitřní firemní směrnice -rekonstrukce účetnictví předešlých období. Daňové ...

Sepisuji veřejné listiny o právních úkonech (smlouvy kupní, darovací, manželské smlouvy, notářské zápisy umožňující exekuci - vykonatelnost, zakládání a změny společností, smlouvy o převodu obchodních), přijímám úschovy, osvědčuji právně významné skutečnosti (valné hromady) a prohlášení. Ověřuji podpisy i listiny a jsem kontaktním místem ...

Agentura EPPO s.r.o. poskytuje kompletní služby spojené s vedením účetnictví a daňové evidence. Naše činnost zahrnuje také vedení personální a mzdové agendy. Zpracováváme daňová přiznání, doklady, výkaznictví, výpočet mezd a další činnosti. V případě potřeby zastupujeme klienty při jednání na úřadech a nabízíme nezávazné konzultace, daňové a ...

Služby - poradenství a realizace při ukončení podnikatelské činnosti - poradenská činnost v oblasti konkursních řízení - konkursních řízení - veřejné dražby. Další kancelář: - adresa: Gočárova 1105, 500 02 Hradec Králové.

Služby - tvorba nadstaveb informačních systémů (IS) - propojení IS s dalšími aplikacemi. Ekonomické poradenství - poradenství v oblasti nákupu materiálu a služeb - vedení účetnictví a daňové evidence.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Velkoobchod a maloobchod Činnost účetních poradců, ...

Služby: - finanční a ekonomické poradenství - poskytování úvěrů - realitní činnost

Služby - vedení účetnictví - zpracování mezd - daňová evidence.

Finanční poradenství - poskytnutí úvěrů, hypoték, stavebního spoření, pojištění.

Služby: - půjčky - úvěry - rešení exekucí - pojištění automobilů

Služby IT -internetové připojení - servis PC - levné volání - optické připojení. Finanční poradenství - vedení účetnictví - úvěry, půjčky - pojištění. Služby - catering - výuka tance - organizace kulturních akcí.

Obchodní zástupce ČMSS - sjednávání stavebního spoření a úvěrů na bydlení u Českomoravské stavební spořitelny.

Daňový poradce - vedení účetnictví a daňové agendy.

Daňový poradce - daňové a finanční poradenství - vedení účetnictví - zpracování mezd - personální agenda.

Činnost účetních poradců. Vedení účetnictví, vedení daňové evidence pro podnikatele a firmy. Kurzy účetnictví. Kancelář Zlín-Malenovice: - Zlín-Malenovice 1206, 763 02.

Služby - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence - vedení mzdové agendy.

Finanční poradenství - úvěry, stavební spoření, pojištění.

Obchodní zástupce České pojišťovny ČP - sjednávání pojištění osob, vozidel, majetku.

Služby: - vedením účetnictví, daňové evidence - mzdová, personální agenda.