FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Pojišťovna. Klientský servis 244 188 188 Produkty a služby: - pojištění osob - pojištění majetku - pojištění motorových vozidel - pojištění odpovědnosti - pojištění průmyslových rizik.

Klientský servis 244 188 188 Produkty a služby: - pojištění osob - pojištění majetku - pojištění motorových vozidel - pojištění odpovědnosti - pojištění průmyslových rizik.

Klientský servis 244 188 188 Produkty a služby: - pojištění osob - pojištění majetku - pojištění motorových vozidel - pojištění odpovědnosti - pojištění průmyslových rizik.

Klientský servis 244 188 188 Produkty a služby: - pojištění osob - pojištění majetku - pojištění motorových vozidel - pojištění odpovědnosti - pojištění průmyslových rizik.

Klientský servis 244 188 188. Produkty a pojišťovací služby: - pojištění osob - pojištění majetku - pojištění motorových vozidel - pojištění odpovědnosti - pojištění průmyslových rizik.

Služby: - outsourcing účetnictví - mzdová agenda - zakládání společností ready-made.

Činnost: - investiční skupina působící zejména v oblastech realit a developmentu, energetiky, zemědělství, infrastruktury a zdravotnictví.

Kompletní účetní služby pro Vás zajistí společnost Profi účto - daně, s.r.o. Do našeho portfolia patří vedení účetnictví, daňová evidence, zpracování mezd, daňové poradenství, účetní poradenství, zastupování na úřadě, účetní a daňová optimalizece, skladové hospodářství či zpracování daňových přiznání. Naše kancelář sídlí na adrese Václava Rady ...

Finanční služby - poskytování bankovní úvěrů a půjček.

Služby: - příprava a řízení dotačních projektů, zejména v oblasti vzdělávání, lidských zdrojů, networkingu a inovací

Naše firma Vám nabízí: - reklamní nosiče Wallvision - designové zpracování - nejkvalitnější materiály - garance a odborné poradenství - marketingové služby - kompletní záruční i pozáruční servis - skladovací zázemí - atypické formáty dle přání klienta (např. do oblouku, do kruhu) - možnost pronájmu billboardů - pronájem ...

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy - finanční kontroling

Prodej, pokládka: - podlahy dřevěné, laminátové - PVC

Poradenské služby - finanční poradenství v oblasti pojišťovnictví, úvěrů, hypoték, investic.

Společnost Účetnictví Daniela s.r.o. poskytuje svým klientům profesionální účetní služby. Provádíme účetní poradenství, vedení účetnictví, zpracování ročních výkazů, vedení daňové evidence či správu datových schránek. Své služby momentálně poskytujeme pouze neplátcům DPH, nemajícím skladové hospodářství a zaměstnance na hlavní pracovní poměr (HPP) ...

Finanční poradenství - sjednávání hypoték, úvěrů, spoření - poradenství v oblasti osobního finančního plánování i firemních investic.

Pojišťovací kancelář: - produkty pojišťovny UNIQA.

Advokátní kancelář - právní služby. Pobočka - adresa: Barrandova 372/6, Plzeň - tel. 377 241 787

Činnost: - poradenské služby - uplatňování daňového odpočtu na výzkum a vývoj - propojování firem z různých odvětví Pobočka Zlín: Horní Vršava VII 4469 tel.: 777 906 054