FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Auditorské Daňové Účetní a Právní služby.

vedení účetnictví, zpracování daní, zpracování mezd zhotovení software na zakázku

Investiční společnost - správa a zprostředkování finančních produktů.

Prodej: - stavební chemie - suché omítkové, maltové směsi - spárovací hmoty, lepidla, tmely, silikony. Půjčovna: - míchací stroj COLLOMIX LevMix - čistič koberců zn. Kärcher. Služby: - vedení účetnictví, da=nové evidence - daňové poradenství.

Služby - statika stavebních konstrukcí - expertní posudky.

Aukční dům Aukce starožitností, obrazů a uměleckých předmětů, dražby pozůstalostí. Zaměření na: obrazy, plastiky, asiatika, starožitný porcelán, sklo, hodiny, zbraně (i po roce 1890), militárie, technické památky, hračky a sběratelské předměty. Cílené vyhledávání starožitností pro sběratele a instituce.

Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence. -zpracování mzdové agendy. -daňové poradenství. -auditorské služby.

Ing. Zdeněk Kadlec, soudní znalec v oboru oceňování pozemků a lesních porostů působí v okresech Strakonice, Prachatice a Písek. Služby soudního znalce: - odhady a oceňování pozemků a lesních porostů - znalecké posudky. Komunikace i v angličtině.

Výroba, realizace: - průmyslové podlahy - venkovní plochy - lité samonivelační potěry - anhydrity - syntetické průmyslové podlahy

Služby - vymáhání pohledávek - odkup pohledávek - ochrana osob a majetku.

Společnost EUROPA Union Service a.s. působí v oblasti personálního poradenství již řadu let. Zabýváme se vyhledáváním vhodných kandidátů na požadované pozice, nabízíme služeby spojené s personální politikou a nově také firemní účetnictví s daňovým poradenstvím. Zaměřujeme se na zabezpečení lidských zdrojů v oblastech průmyslu, řízení či obchodu a ...

Autoservis Václav Vašta, sídlící v Plzni, v městské části Radobyčice provádí kompletní autoopravy vozidel. Služby autoservisu: - kompletní mechanické opravy vozů - karosářské a lakýrnické práce - servis všech typů vozidel. Pneuservis: - přezouvání pneumatik.

Vedení účetnictví a e-shop s hračkami Nabízím komplexní služby v oblasti vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd a daňových přiznání pro malé a střední firmy. Účetní služby poskytuji v Pardubickém kraji, Královéhradeckém kraji a v Praze. Dále jsme internetový obchod s prodejem hraček pro děti. Plyšové hračky, stavebnice, kostky a ...

Služby: - účetnictví - daně - poradenství