FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář
MUPAX s. r. o.

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Firma Cars & Care s.r.o. je organizátorem sportovní soutěže Universal Sport Challenge určené pro širokou veřejnost, muže, ženy, děti, celé rodiny i hendikepované osoby, všech věkových kategorií. Soutěží se v řadě sportovních disciplín na sportovištích v Praze a okolí. Akce bude probíhat od prosince 2018 do června 2019. Soutěžní disciplíny, ...

Advokát - právní činnost. Pobočka Přemyslovská 28, Praha 3 - Flora.

Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství.

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Služby, poskytování: - podnikatelské úvěry - překlenovací úvěry.

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování daňového přiznání - zastupování na úřadech - poskytnutí sídla v Praze.

Služby - vedení účetnictví - daňové poradenství.

Služby - vedení účetnictví - daňové poradenství - personální a mzdové poradenství.

Advokátní a patentová kancelář - právní služby.

Činnost: - pojištění a finanční služby pro firmy